Autor Wątek: Poszukuję ludzi z iłem w wersji 1.22 do wspólnego latania  (Przeczytany 1059 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Cysiu

• Gość
Poszukuję ludzi z iłem w wersji 1.22 do wspólnego latania
« dnia: Stycznia 16, 2008, 01:29:03 »
Sprawa jest następująca: poszukuję ludzi latających w iła w wersji 1.22 na serwerze L.T.F. (ubi.com). Myślałem nad zorganizowaniem na tym serwerze jakiejś drużyny czy coś w tym rodzaju. Szukam nie tylko ludzi których zestrzelenia 3 krotnie przewyższają straty własne ale także takich pilotów którzy dopiero uczą się latać. Sam niedawno zacząłem swoją przygodę z iłem online. Przydałby się również ktoś kto nauczyłby mnie dobrze strzelać i unikać wrogich trafień. Czekam na chętnych.

ranel7

• Gość
IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles v1.22 ...??
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 21, 2009, 10:47:22 »
Witam  wszystkich i pozdrawiam i sorka jeżeli taki post juz był ... prosze o wyrozumiałość  gdyz to jest moj pierwszy post,

Moje  pytanie  dotyczy IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles v1.22,  chciałbym pograć w ta gre w sieci i nigdzie nie moge znalesc serwerów do tej gry ,  łaczyłem sie przez  Hyperlobby i tam sa  serwery tylko do wersji 4.09. Prosze o pomoc i z góry dziekuje  :002:

A  może  są  osoby  ktore  graja w ta wersje  gry ??

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: IL-2 Sturmovik: Forgotten Battles v1.22 ...??
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 21, 2009, 11:47:22 »
Raczej ciężko będzie Ci znaleźć amatora tej wersji gry. Sytuacji też nie ułatwia ilość dostępnych modów. Ponadto nie musiałeś zakładać nowego tematu gdyż podobne już istnieją. O nazwie tematu nie wspominając...
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

ranel7

• Gość
Odp: Poszukuję ludzi z iłem w wersji 1.22 do wspólnego latania
« Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 21, 2009, 12:06:02 »
Okj dzieki za przkierowanie  i za informacje :banan  moze  znajda  sie  chetni  bede kontaktował sie  z  twórca  tego tematu :d  dzieki za  onfo  pozdrawiam  :karpik

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
Odp: Poszukuję ludzi z iłem w wersji 1.22 do wspólnego latania
« Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 22, 2009, 03:23:22 »
Albo UBI ale wątpię bo LTF (monster383) zrezygnował z zabawy albo rosyjska Stream Arena. IP już tu gdzieś podawałem.
Ewentualnie zamiast HL ściągnij XFire , tam znajdziesz IP serwerów 1.22.