Szukam osób które dysponują wolnym czasem, umiejętnościami i zechciałyby wykonać dodatkowe malowania do budowanej przeze mnie TS-11. W przeciwieństwie do Orlika, różnych okolicznościowych i nietypowych malowań Iskry jest mnóstwo więc jest z czego wybierać. Nie planuję na chwilę obecną modelowania kokpitu innego niż wariantu MR, ale przygotowałem modele zewnętrzne wersji wojskowej (z działkiem i antenami radiowysokościomierza) oraz wersji "gładkiej", bez anten i osłon na wlotach (typowej dla amerykańskich "warbirdów").
Wymagania: FSX (co zrozumiałe), znajomość (bądź chęć zaznajomienia się) z terminami takimi jak specular map, normal map, environment map, ambient occlusion. Projekt jest niekomercyjny więc żadnego wynagrodzenia materialnego nie przewiduję. Czasu jest dużo, bo do premiery samolotu jeszcze daleko, z pół roku co najmniej.

Ze swej strony dostarczam FSX'owy model i pliki psd lub pspimage z diffuse i spec mapami (powiedzmy że paintkit). Normale na życzenie ale raczej nie będą potrzebne.
Poniżej kilka propozycji. To nie jest żadna "lista życzeń" po prostu różne ciekawe malowania które znalazłem: