Autor Wątek: Potrzeba mi kogoś do zrobnienia strony internetowej.  (Przeczytany 984 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Potrzeba mi kogoś do zrobnienia strony internetowej.
« dnia: Marca 11, 2008, 12:39:41 »
Kammeraden,

Przymierzam się od jakiegoś czasu do otwarcia własnej działalności. Wbrew pozorom nie będzie to instytucja transportowo-wycieczkowa. Niemniej chciałbym to zrobić w dobrym stylu, a Schmeisser mi nie chce pożyczyć czołg, więc może ktoś tu sie znajdzie życzliwy  :118:. Generalnie chodzi o zrobienie dla mnie szybkiej stronki która mogła by w przyszłości stanowić jakiś fundament do rozbudowy. Pewnikiem mógłbym zrobić to sam ale wolę to powierzyć komuś kto umie to robić lepiej, poza tym zależy mi na dobrym wejściu (jak we wrzesniu 1939, skromnie ale w jakim stylu). Czy znalazłby się ktoś taki tutaj? Jeśli tak to zapraszam na PW :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Pogo

• Gość
Odp: Potrzeba mi kogoś do zrobnienia strony internetowej.
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 11, 2008, 15:53:18 »
Mazak jak z gołymi babami to ci zrobię. :D

A na poważnie to może spróbuj sam przy pomocy prostych programów np: Pajączek czy inne tam takie …
A i napisz mi co na tej stronie będzie bo umieram z ciekawości

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 11, 2008, 16:03:53 »
Mazak - spróbuj może pierw Dreamveawer z Adobe. Potężny kolos do tego typu zadań. Albo jak stronka ma być bardzo ładna to użyć Flasha również od Adobe. Flash jest prosty nawet dla beginnerów  :020:, a stronki wyglądają super.

Tomahawk

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Marca 11, 2008, 16:05:58 »
A może jakiś gotowy CMS? Php-fusion albo php-extreme. Ten ostatni stwarza ogromne możliwości (fusion jest nieco mniej rozbudowany). Wymaga tylko serwera my-sql. A jeśli nie chcesz gotowca to określ przynajmniej jak miałaby być zrobiona ta strona. Coś prostego ze zwykłymi tabelami czy cała stronka robiona we flashu, animowane menu itd.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #4 dnia: Marca 11, 2008, 16:11:40 »
Szanuje wasze dobre rady. Programów do robienia we flashu czy też PHP jest mnóstwo, nawet są gotowe szablony. Problem polega na tym, że chciałbym aby ta strona zrobiła dobre wrażenie dlatego chcę aby zajął się tym ktoś kto wie więcej na ten temat. W ostateczności sam się za to wezme.

Edit
W zasadzie nie ma być na nej stałych updateów. Krótko na temat więc flash czy też jego elementy. Krótko na temat firmy, czym się zajmuje, do tego jakies dane kontaktowe, itp.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #5 dnia: Marca 11, 2008, 16:22:11 »
Nie wiem, czy moja PW ostatecznie się wysłała :003:. W każdym razie, mógłbym chociaż spróbować się tego podjąć. Zdarzało mi się robić przeróżne strony-wizytówki dla firm kilka lat temu, z html-em radzę sobie dobrze.

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #6 dnia: Marca 11, 2008, 17:22:37 »
Doszła, doszła. Odpisałem z małą zwłoką, bo mi się wir na GG zrobił - sorry :)