Autor Wątek: Idiota na allegro  (Przeczytany 2696 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Idiota na allegro
« Odpowiedź #15 dnia: Marca 28, 2008, 20:53:35 »
A tak wogóle to dlaczego nie podobają się niektórym idee komunizmu - powszechny dobrobyt...

Ależ komunizm to niezaprzeczalnie najpiękniejszy i najlepszy z ustrojów, ma tylko jedną, jedyną wadę ... jest całkowitą utopią. :002: Prawdziwy, udany komunizm to występował tylko w paru książkach s-f. W "realu" tyleż to piękne, co niemożliwe do zrealizowania. :020:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #16 dnia: Marca 28, 2008, 22:29:38 »

Dlatego allegro zareagowało tak jak zareagowało, bo chciało uniknąć posadzenia, że jest przysłowiowym "wielbłądem".

Allegro zareagowało, bo ktoś kliknął "zgłoś", moje aukcje wywalali za cytuję "płyty z muzyką" bo oczywiście wg. nich musiały być nielegalne skoro je gratis dodawałem. Tyle tytułem działania prawnego spółki QXL Poland.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Silesian

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Marca 29, 2008, 00:29:43 »
Jakiś głupi zgłosił do usunięcia ale usunięcie przez portal to żadna paranoja, po prostu jemu podobny w Allegro usunął. O swoje zawsze trzeba walczyć i wystawiający powinien się zapewne zwyczajnie odwołać używając podobnej jak tu argumentacji.

Szczerze polecam wzięcie sobie do serca dewizy, że ”dobrze wychowani ludzie mogą czytać i oglądać wszystko”. Reguły tej niestety nie znali moi rodzice –zawdzięczam ją akademickim promotorom.
Sprawa właściwego ukształtowania umysłu swojej latorośli niejednokrotnie zapewne może doprowadzić na skraj załamania nerwowego ale jeżeli się powiedzie to czy to będzie widok gołej dupy/penisa, "Mein Kampf/Cosmopolitan” czy pluton scientologów na czele z clownem cruisem to nie zrobi jej to żadnej szkody.

PS4. Swoją drogą to się nawet palić nie chce...serio!  :118:
Moja małż. prenumeruje pewien branżowy periodyk ”Twoje Stylisko” i także nie polecam palić tego w piecu co. Raz załadowałem rocznik tego syfilisu …… rano miałem lodówkę w domu i sklepienie w piecu –normalnie bunkier …… a awantura jaka była  :karpik.

....A tak wogóle to dlaczego nie podobają się niektórym idee komunizmu - powszechny dobrobyt, wszystko za darmo, każdemu po super samochodzie, ze 2 domy nad morzem, po helikopterze i ze 3 żony dla każdego - no to źle  :020:
Ewidentnie dokonujesz tu manipulacji zapominając o jego kluczowej idei –”Wszyscy są równi, ale niektórzy są równiejsi”.
A co do tych trzech żon dla każdego to chyba ostatnio Samoobrona miała zbliżone aspekty w swoim programie –wybory wcale nie są co cztery lata więc może nic straconego.