Autor Wątek: Tom Clancy's H.A.W.X.  (Przeczytany 7892 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Tom Clancy's H.A.W.X.
« dnia: Kwietnia 06, 2008, 02:08:51 »
Trailer na oficjalnej stronie lub Youtube.

Jest rok 2012, jesteśmy pilotem... najemnym i mamy do wyboru 50 maszyn. Tryb cooperative do 4 osób przez kampanię i 16 po sieci normalnie. Oznacza to jedno...

... nadchodzi groźny rywal dla Olegtrixa MUHAHAHAHAHA  :002:

Offline Labienus

• *
  • Corsaires Fanaticus
Odp: Tom Clancy's H.A.W.X.
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 06, 2008, 02:35:47 »
Szkoda, że wydawany przez tę samą firmę :(

Czyżby jednak nareszcie jakiś postęp w grafice symulatorów? Ujęcia wyglądają miodnie :) Być może będzie po co wyjąć X45 z szafy :roll:

Pozdrawiam

« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 06, 2008, 07:36:38 »
Coś mi się wydaje, że w "symulatorze" kokpit to będzie wyglądał właśnie tak ...

... i jeszcze będziemy pisać, że "w Ologotrixie to takich przegięć nie było" ...  :021:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 06, 2008, 10:02:18 »
że w "symulatorze"

Proszę nawet nie próbować tego nazywać symulatorem....  :021:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 06, 2008, 10:29:34 »
To jest symulator. Symulator propagandy medialnej USA. Ta gra symulować będzie przekonanie przeciętnego cymbała, na temat "demokratycznych interwencji pokojowych" i dzielności "naszych chłopców".

pozdrawiam,
qrdl

ps. Jak słyszę i widzę teksty o "ciemnej dolinie i zła się nie ulęknę" albo coś w ten deseń, to po prostu  :587: :587: :587: :587: :587: :587:

BigMac

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 06, 2008, 11:37:48 »
Komentarz pod jutubem:
"I can't wait. I tried the Ace Combat demo and it was too complicated, this seems to be appealing to me because they tried to make it noob friendly if needed"

(Nie mogę się doczekać. Spróbowałem Demko AC6 i było zbyt skomplikowane, to wygląda fajnie bo jest przyjaźniejsze dla noobów)

:karpik

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 06, 2008, 11:45:31 »
"Can I play on keybord?"

pol: jestem głąbem i ignorantem, nie lubie się trudzić, nie wiem co to książka, nie interesuje się niczym  :004:
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 06, 2008, 11:57:33 »
Grafika wygląda cudnie. :karpik

Jakoś nie bardzo kumam klimat wyśmiewania się z 7-latków... Kto powiedział, że każda gra o lotnictwie to musi być super-duper-uber symulator? Lepiej zrobić grę którą kupi kilka milionów ludzi czy produkt, który zdobędzie uznanie kliku tysięcy "świrów"? Retoryczne pytanie z punktu widzenia producenta i wydawcy rzecz jasna. :118:

To jest symulator. Symulator propagandy medialnej USA. Ta gra symulować będzie przekonanie przeciętnego cymbała, na temat "demokratycznych interwencji pokojowych" i dzielności "naszych chłopców".

pozdrawiam,
qrdl

ps. Jak słyszę i widzę teksty o "ciemnej dolinie i zła się nie ulęknę" albo coś w ten deseń, to po prostu  :587: :587: :587: :587: :587: :587:

Mi dla odmiany się zbiera na :587: jak czytam takie posty.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 06, 2008, 12:14:29 »
Ta gra jest robiona przez francuzów i o najemnikach. Qrdlowi sie włączył tryb narzekania, nie ważne jakie są fakty on i tak swoje :D

Może przytocz cały ten cytat, bo jest o dziwo bardzo lotniczy, a i z religią ma mało wspólnego  :121:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 06, 2008, 12:34:23 »
Ta gra jest robiona przez francuzów i o najemnikach. Qrdlowi sie włączył tryb narzekania, nie ważne jakie są fakty on i tak swoje :D
Może przytocz cały ten cytat, bo jest o dziwo bardzo lotniczy, a i z religią ma mało wspólnego  :121:

Tam jest "Diabła się nie ulęknę"  :020: a ponadtwo odnoszę wrażenie, że się wznosi do nieba :-)

pozdrawiam,
qrdl

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #10 dnia: Kwietnia 06, 2008, 12:45:44 »
"zła", nie diabła, taka subtelna różnica  :121:

"Though I Fly Through the Valley of Death, I Shall Fear no Evil
For I am at 80,000 feet and Climbing!"
- SR-71 USAF Base (Kadena, Japan)

Faktycznie taki napis znajdował się przy bramie do bazy kiedy stacjonowały tam SR-71.
« Ostatnia zmiana: Kwietnia 06, 2008, 12:58:25 wysłana przez Sundowner »

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #11 dnia: Kwietnia 06, 2008, 12:54:01 »
"zła", nie diabła, taka subtelna różnica  :121:

Skoro to jest bezosobowe zło, to znaczy manicheizm  :banan tak? Biedny św. Augustyn też ulegał tej ciągącie manichejskiej  :021: :021:

Ale do rzeczy, prawdziwy  :587: :587: :587: :587: idzie jak jest scena, w której rakieta(?) "goni" samolot na dopałce (dopałka musi być, bo inaczej brak widowiskowości). Ta rakieta jest zapewne w ciąży, bo prędkość ma ciężarną, szkoda jeszcze, że satelita nie odczytał jej #, bo wiedzielibyśmy jacy to "źli" ludzie ją puścili i dlaczego ja kupili w byłym sowietkowie tudzież chaerelu  :021:
Poza tym nie jestem zwolennikiem walk w mieście, bo jakbym widział Liban albo Grozny  :003:

pozdrawiam,
qrdl

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #12 dnia: Kwietnia 06, 2008, 13:01:21 »
A w intrze do Falcon 4.0 pilot MiGa był chłopcem do bicia i cholernie długo zajęło mu znalezienie sposobu na odpalenie rakiety do A-10.... która oczywiście chybiła mimo bycia w minimalnej odległości. W iście fascynujący sposób wyciągasz wnioski po samym tylko reklamowym renderingu  :003:

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #13 dnia: Kwietnia 06, 2008, 14:44:35 »
M u s z ę  ją mieć :)

Szczególnie podoba mi się to:

Key Features of Tom Clancy's HAWX:
* ENHANCED REALITY SYSTEM (E.R.S.) - E.R.S. is in-game technology that helps turn novice aviators into elite pilots of the future

To tak jak w tych wszystkich spamach o powiększaniu wiadomoczego... "Turn your grass snake into anaconda" lolol  :002:
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline Josiv

• *
  • Zerstörer
    • http://www.kg200.zary.com.pl
« Odpowiedź #14 dnia: Kwietnia 06, 2008, 16:36:44 »
Laba: no nie wiem czy taki postęp w grafice, ace combat wygląda podobnie.
_____ | _____             █▀ ██ ▀█▀      ORLIK
 _\__(o)__/_                   ▼             /
      ./ \.                www.eagles.pl ---
Graf -1973-†2006 ..ó?o........ó?o.ó?oó?o...