Autor Wątek: Nowe dodatki do LO/FC oraz wykorzystane w nich znaki firmowe  (Przeczytany 2326 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
Odp: Dodatki do Lock-On
« Odpowiedź #15 dnia: Kwietnia 29, 2008, 19:54:29 »
Jak sądzisz Sun jak to się może zakończyć w przypadku tego projektu ?
Tak jak pisze Boberros - w najlepszym wypadku trochę bardziej rozwinięty mod "top gun" (rozwinięty - bo nowe modele 3D)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #16 dnia: Kwietnia 29, 2008, 20:15:13 »
It would be cool if someone could do a cockpit like they did with the ada mod.

lol, i just want an F-14, i could honestly care less about the cockpit, i've grown used to both style of cockpits.

2Smart, you never know...this is a very big project. :004:
Hmmm...
Goście są za....ście pewni siebie :020:
Nie wiem co o tym myśleć, rozmawiałem o tym z kolegą który do jakiegoś sima robił zegary do PZL łoś, twierdzi że kwestia kodu gry jest do przeskoczenia, podobno można wysłać gotowe pliki do... załóżmy ED lub Ubikacji oni je programują i zwracają bez udostępnienia kodu. Być może ktoś gdzieś sie z kimś dogadał.
A może jestem zbyt naiwny, niemniej jednak życzę nam wszystkim z całego serca żeby ten Tomcat powstał, niech tylko na Boga poprawią owiewkę bo jest koszmarna.
11:05 PM

« Odpowiedź #17 dnia: Kwietnia 29, 2008, 20:19:12 »
Przy projekcie pomaga EricJ to może on coś zdziała w tej kwestii...
Polish Virtual Air Force-LO:FC  1st FIS Spec

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Kwietnia 29, 2008, 20:28:16 »
Gdyby można było tak zrobić, że się wysyła do nich i oni programują to by było kul, ale rodzi się pytanie - dlaczego akurat miałby być tylko ten mod (no chyba, że się okaże, że można też inne wysyłać, to by było super :D), przecież było tyle fajnych, a po drugie chyba więcej radości sprawiłoby naprawienie tych bugów co psują obecnie zabawę, czy dodanie wreszcie IFF do F-15 :D, albo poprawienie rakiet. Ale poczekamy zobaczymy, może coś z tego moda będzie więcej niż wszelkie dotychczas  :118:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #19 dnia: Kwietnia 29, 2008, 21:19:57 »
Ja wiem co o tym mysleć. Zamiast dywagować to lepiej oczyścić temat i wrócić do głównego założenia tematu.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #20 dnia: Kwietnia 30, 2008, 10:15:34 »
No to jest pięknie :banan

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #21 dnia: Kwietnia 30, 2008, 23:51:12 »
Przepraszam za post pod postem ale po rejestracji na stronie podanej przez Speca skorzystałem z możliwości pobrania start menu do Lockona. Przeglądnąłem wszystkie plansze które pokazują się podczas wczytywania Loczka i każda jedna jest sygnowana VNAO oraz Ubisoft jak również ED

Jeżeli używają oficjalnie znaków handlowych ED i Ubikacji znaczy to że się dogadali w jakiś sposób!
Strasznie to pobudza moją wyobraźnię :020:

« Odpowiedź #22 dnia: Maja 01, 2008, 00:00:54 »
Jeżeli używają oficjalnie znaków handlowych ED i Ubikacji znaczy to że się dogadali w jakiś sposób!

No właśnie. Może sobie ktoś ot tak "pierdyknął" znaczek UBI i tyle. Kiedyś kolega w podstawówce sobie na butach "standard trampek" korektorem białym znaczki adidasa robił, ale też mnie nie nabrał.

Zresztą Szelma oświeć mnie w jaki sposób znaczek UBI Cię pobudza? :D Przecież jeśli ten moloch będzie maczał w tym palce to dla mnie oznacza to więcej złego niż dobrego...

Sprawdź jakieś creditsy, jeśli są takowe...

||**Boberros**||

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Maja 01, 2008, 01:17:48 »
Szelma IMO to nic nie znaczy, kiedyś jak sobie robiłem stronkę we Flashu to też dałem sobie logo Macromedia oraz Adobe, ale czy to znaczyło, że przy tworzeniu stronki brała udział firma? Czy tylko znaczy, że się korzysta z tego co ta firma zrobiła? I moim zdaniem tak to wygląda w przypadku tego moda ...

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #24 dnia: Maja 01, 2008, 01:43:46 »
Kto chce w czape?!
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"