Ten wątek będzie poświęcony nie tylko mojej drodze do domowego kokpitu jakim by on nie był

ale również będzie swoistym wytłumaczeniem 20 wątków na temat domowych kokpitów które chciałem zrobić.
Zacznijmy tu od mojej osoby która jak na mój gust jest poprawna jednak tylko nędzne 20% ze wszystkich postów zostały przez nią sporządzone resztę stworzył mój niepokorny brat....
Co do domowego kokpitu tworzę tu chyba najbardziej uniwersalny kokpit w historii mam
Głośniczki Creative 2xmaluszki 1xsubwoofer (które naprawdę urealniły moje doznania i moim sąsiadom), Loghitech Force3D PRO, CH USB pedals, CH USB Yoke i to by było na tyle.
W planach mam zakupienie -Trackir 4pro, COUGAR Thrustmaster, paru płytek opencockpits.
Co do płytek opencockpits sprawa jest prosta- Nie mam co się na razie rzucać na płytki serwo steper jak nawet nie zrobiłem działającego przełącznika do kokpitu.
Prosił bym was o porady i baczne obserwowanie mojego Wątku w którym jak mam nadzieje będzie się dużo działo.
PS: Wiem, że dla wielu was mój wątek poświęcony mojemu kokpitowi nie ma racji bytu ale może właśnie dzięki niemu uda mi się podbudować wasze zaufanie do mnie

.