Witam, postanowiłem zainstalować OF 4.5. Okej, zainstalowałem fajnie jest, ale:
- przy wychodzeniu z misji gra się crashuje - pojawia się typowy błąd tzn znane okienko z pytaniem czy wysłać treść błędu do Microsoftu. Dotyczy on samego pliku exe aplikacji. Mam zainstalowanego tylko F 4.0, Op.4.5 i teksturki FreeHitilites. Później dodam prawdziwe hitilesy oraz kokpity stopworksa. Co tu może powodować błąd, że gra wywala przy wychodzeniu z misji?
http://img519.imageshack.us/my.php?image=clipboard02tu3.jpg- opcje - w szczególności kontrolsy - nie widziałem jeszcze takiego bajzlu w ustawieniach klawiszy jak w tej grze. Okienko do zmiany klawiszy wymiaru 5x5cm nie sprawia, że edytuje się to wygodnie. Jest jakiś program z normalnym wyglądem do edycji klawiszy ? W tych opcjach znalezienie jednego klawisza to cud.
Nie wiem, ale moje pierwsze wrażenia są na niekorzyść OF. Ani polepszenia grafiki, wydajności nie zauważyłem w stosunku do dobrego Allied Force. Ale może to co najlepsze siedzi głęboko w OF, dlatego chciałbym w to grać dalej, ale się nie da
Gram na WinXP SP3, 1680x1050, AMD 64 (2.4Ghz), 1 GB RAM, 7300GT 256mb. Anizo i AA na 8.
Pozdro,
||**Boberros**||