Autor Wątek: LOFC 1.12b - backup plików katalogów  (Przeczytany 1065 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

LOFC 1.12b - backup plików katalogów
« dnia: Sierpnia 31, 2008, 12:28:16 »
Witam,

Czy wiecie jakie pliki i katalogi należy skopiować by w przypadku kolejnej instalacji nie bawić się w ponowne ustawianie klawiszy, grafiki, itp.?

Mam mało miejsca na dysku, a chcę zainstalować oprogramowanie które potrzebuje przestrzeni zajętej obecnie przez LOFC  :005:

Chciałbym uchronić się przed ponownym spędzaniem czasu na przywracanie ustawień LOFC, gdy będę znów chciał go zainstalować.

Z góry dzięki.
"Ouendat" aka. "Jasta12_Blitz"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: LOFC 1.12b - backup plików katalogów
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 31, 2008, 12:37:15 »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 31, 2008, 12:49:48 »
Mazak, ale pytanie jest o to jak właśnie uniknąć archiwizacji całego folderu Locka.

Na pewno potrzebne są foldery "Config" i "Input". FC po reinstalu może dla tych samych joyów wygenerować inne pliki w folderze input, ale to wystarczy podmienić nowe pliki starymi (zmieniąjąc nazwy tych starych). Jak o czymś zapomniałem to przypomnijcie.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 31, 2008, 13:00:02 »
Doskonale! Właśnie chodziło mi o to, by archiwizacja nie musiała obejmować całego folderu.
Dzięki!
"Ouendat" aka. "Jasta12_Blitz"

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #4 dnia: Sierpnia 31, 2008, 16:22:03 »
Mazak, ale pytanie jest o to jak właśnie uniknąć archiwizacji całego folderu Locka.

Ale czy to aż wymagało zakładania nowego tematu?
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"