Autor Wątek: Sposoby zakupu DCS "Black Shark"  (Przeczytany 51475 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Odp: Sposoby zakupu DCS "Black Shark"
« Odpowiedź #60 dnia: Listopada 08, 2008, 17:00:08 »
Nic tam nie musisz wpisywać. Zaznacz trzecią kropkę, tę gdzie są piktogramy visy i mc. Potem jak dasz dalej, to przejdziesz do anglojęzycznej strony ukraińskiego banku privatebanking. I jeśli będziesz miał szczęście, to przejdzie transakcja (weryfikowana smsem na komórkę), albo wywali error, co nie oznacza, że transakcja nie przeszła. Heh, w każdym razie jak wyskoczy błąd, to nie powtarzaj (chyba, że chcesz kilka paczek), tylko jutro tel do banku i pytaj czy coś "wisi" do autoryzacji. Możliwe, ze bank do ciebie sam zadzwoni, tak jak do mnie.

pozdrawiam,
qrdl

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #61 dnia: Listopada 08, 2008, 17:41:42 »
OT....KosiM.....zapewniam Ciebie że aż tak dużo cyrylicy  w grze nie ma ---a menu-- można na ang. przerobić, jak ogólnie wiadomo. Cały trening i misje w obcym języku są /jak mawia yoda/.
Edytor misji do załapania -bardzo podobny do LO:FC....a multi to przecież  sami robimy sobie misje i serwerki stawiamy.Sry za OT. Mam nadzieję że mi ta płatność przejdzie przez bank i będzie oki  :-)

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog
Lecimy z konkretami – rzekł dowódca skrzydła, patrząc na Mavericki

maverickdan

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Listopada 08, 2008, 17:50:33 »
Po rozeznaniu się w temacie, a zrobiłem to bardzo wnikliwie :118: zgadzam się z Mazakiem.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #63 dnia: Listopada 08, 2008, 18:49:26 »
OT....KosiM.....zapewniam Ciebie że aż tak dużo cyrylicy  w grze nie ma ---a menu-- można na ang. przerobić, jak ogólnie wiadomo. Cały trening i misje w obcym języku są /jak mawia yoda/.
Edytor misji do załapania -bardzo podobny do LO:FC....a multi to przecież  sami robimy sobie misje i serwerki stawiamy.Sry za OT. Mam nadzieję że mi ta płatność przejdzie przez bank i będzie oki  :-)

Co kto lubi. Twoja sprawa. Ja jednak wolę poczekać na wersję z normalnymi literkami pomimo, że z cyrylicą sobię radzę i cieszyć się w 100% zabawą niż 1/10. Przy okazji zasypywać banalnymi pytaniami forum pokroju: "co mam wcisnąć żeby wycieraczki wyłączyć, bo mi tutaj po rusku napisali, a zmiana nazwy katalogu nie rozwiązała sprawy? POMOCY!".

Ps. A jak juz mnie cytujesz to nie KosiM... tylko KosiMazaki lub Mazak ewentualni Kosi... no chyba, że tak bardzo Ci się śpieszy ale wtedy lepiej już nie odpisuj. Po co masz swój czas marnować :008:.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #64 dnia: Listopada 08, 2008, 20:04:17 »
"co mam wcisnąć żeby wycieraczki wyłączyć, bo mi tutaj po rusku napisali, a zmiana nazwy katalogu nie rozwiązała sprawy? POMOCY!".
Już odpowiadam ;-)  wcisnąć  W - LCtrl - LAlt   ----Przełącznik wycieraczki ...
lub w kabinie przełącznik w panelu górnym .......peace KosiMazaki  ;-)....sry znowu za OT

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog

Ruhisu

• Gość
« Odpowiedź #65 dnia: Listopada 09, 2008, 12:56:31 »
Tak jak KoziMazaki też wolę poczekać sobie spokojnie do stycznia ze względu na to, że ruski nie jest mi obcy ale nie znam go na tyle dobrze bym mógł spokojnie grać w Black Shark.
Czas oczekiwania wypełnię sobie powrotem do FC :)

poko24

• Gość
« Odpowiedź #66 dnia: Listopada 17, 2008, 17:40:59 »
Kto chciałby kupić oryginalną rosyjską wersję BlackSharka? Jest możliwość przywiezienia płyt za wschodniej granicy. Koszt wynosi 55 pln + plus koszt przesyłki priorytetowej. Chętnych prosze o kontakt przez pw.

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #67 dnia: Listopada 17, 2008, 17:49:06 »
O widzę się Kiwi trochę rozruszał :D To dobrze, tylko niech chłopak sobie podniesie do 60zł przynajmniej coś sobie zarobi ;)

Ja dalej czekam na listonosza, chodzę od okna do okna lol  :020:
"Najlepszą metodą przewidywania przyszłości jest jej tworzenie"

http://img90.imageshack.us/img90/9643/klmd5.jpg

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #68 dnia: Listopada 17, 2008, 18:06:10 »
Przed chwilą wyjąłem ze skrzynki oczekiwaną przesyłkę  :020:.Trwało to tyle ile czekam na książki z USA ale jest.Co ciekawe na opakowaniu wyraźnie jest napisane że do sprzedaży tylko na terytorium Ukrainy.  :021:
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"

poko24

• Gość
« Odpowiedź #69 dnia: Listopada 18, 2008, 09:04:55 »
Co ciekawe na opakowaniu wyraźnie jest napisane że do sprzedaży tylko na terytorium Ukrainy.  :021:
Ale słyszałem, że to nie szkodzi generalnie. Nikt nic złego nie robi sprzedając tego typu produkt u nas. To nie wódka czy papierosy. U nas można sprzedawać podobno tylko produkty z instrukcją w języku polskim. Ale przecież firmy działające np. na Allegro sprowadzają rzeczy ze Stanów. Już i tak w życiu płacisz podwójny podatek: za to co zarobiłeś i dodatkowo za każdą transakcję w sklepie. Niech Państwo czasem wyluzuje.

Offline castor

• *
  • Lonewolf
« Odpowiedź #70 dnia: Listopada 18, 2008, 19:46:06 »
Witam
Instrukcja zakupu wersji rosyjskiej ze strony DCS----wersja download.
Może się komuś przyda.
Pełen teks i obrazki tutaj http://forums.eagle.ru/showthread.php?t=33633
PS. Ja dalej czekam na "dyliżans" ze stepów Ukrainy   :005:

i5 12600K
27LG GL850-B
RTX 4080 Phantom GS
VR HP Reverb G2
TH Warthog

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #71 dnia: Listopada 25, 2008, 13:54:55 »
Chciałem w tym miejscu podziękować Kiwi i Poko za zorganizowanie mi BS'a od naszych wschodnich sąsiadów. Dzięki chłopaki jestem Wam wdzięczny.

:564: :564:

Ps;
Niech Janek-pirat bierze przykład i wstawi zdjęcie oryginała  :118:

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Listopada 25, 2008, 14:01:54 »
Bym się sprzeczał czy to taki mocny certyfikat... Równie dobrze sam Kivi lub Poko mogli sobie otworzyć Forum i pstryknąć zdjęcie  :118: :118: Ty piracie jeden :karpik

No dobra... Oni nie są tu modami :P 

Offline Kusch

• Global Moderator
« Odpowiedź #73 dnia: Listopada 25, 2008, 14:04:42 »
Kiwi nie może strzelać po kolanach amatorze  :118:

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #74 dnia: Listopada 25, 2008, 14:07:14 »
Eeee tam, ja myślę że tak naprawdę to konto some1  :118: A przynajmniej nie widać że to na 100% Wasze, złodzieju zdjęć :118: