Autor Wątek: Sposoby zakupu DCS "Black Shark"  (Przeczytany 51517 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Sposoby zakupu DCS "Black Shark"
« Odpowiedź #150 dnia: Stycznia 18, 2009, 23:56:07 »
Tak jak mówi Empeck, byłoby fajnie, tylko że:

- jeśli chcemy robić legalnie to potrzeba softu za kupę kasy i to chyba w starszej wersji aktualnie nie sprzedawanej przez Autodesk. W każdym razie nawet jeśli kiedyś ukażą się Iskra i Orlik do DCS, to nie zadawajce zbyt szczegółowych pytań bo jeszcze będziemy musieli sami siebie zbanować na forum.
- jeśli chcemy coś sprzedawać, to musimy dogadać się z ED w sprawie podziału zysków.
- jeśli chcemy coś robić za darmo, to i tak musimy dogadać się z ED bo SDK nie będzie publicznie dostępne. Mniej szitowych dodatków, ale też trochę gorzej dla początkujacych którzy nie mają się czym pochwalić.
- nie dość że potencjalna grupa klientów mniejsza niż w FS, to jeszcze bardziej wymagająca. Nie zadowoli się możliwością polatania od A do B, trzeba im zrobić model zniszczeń, uzbrojenie i zapewnić trochę zabawy. Raczej nie ma co robić maszyny oderwanej od "czasoprzestrzeni" DCS.
- trzeba zainwestować sporo czasu, żeby nauczyć się zupełnie nowej platformy. Podejrzewam że SDK będzie bardziej niskopoziomowe niż to w FS'ie gdzie można wykorzystać gotowe systemy i engine sporo liczy za nas (problem jest wręcz z obejściem tych ograniczeń). Z jednej strony liczę że będzie lepsze niż FS'owe, z drugiej nie mam złudzeń że będzie tak proste w tworzeniu prostych rzeczy.

Sądzę że raczej nieprędko powstanie coś wartościowego do DCS od firm trzecich.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #151 dnia: Stycznia 20, 2009, 11:55:54 »
Kolejne zamówienie realizowane dla:

dwrob
Markos
Tasak
jodle
_OskaR
LMP
castor
Majer
piotru

Teraz krecha --------------

kolejne zamówienia mogą być realizowane po nowym roku

Właśnie odebrałem grę!!! Dziękuje ślicznie :001:  Od tygodnia staram się wysłać do Ciebie PM ale ciągle masz zapchaną skrzynkę!

poko24

• Gość
« Odpowiedź #152 dnia: Stycznia 20, 2009, 12:08:33 »
Uff! Drugi dziś otrzymał! Jeszcze jeden - proszę o wiadomość.

Pięć płyt dla ostatnich kolegów podobno będą 27. stycznia w Polsce.
« Ostatnia zmiana: Stycznia 20, 2009, 12:15:27 wysłana przez poko24 »

« Odpowiedź #153 dnia: Stycznia 20, 2009, 16:36:45 »
Witam!
Wielkie dzięki dla poko24 i Kivi - dzisiaj wylądował u mnie Ka50. :001:
Pozdrawiam

« Odpowiedź #154 dnia: Stycznia 20, 2009, 18:12:12 »
Czekam z niecierpliwością i dzięki POKO juz teraz za możliwości//// :banan
Lukas

« Odpowiedź #155 dnia: Lutego 05, 2009, 18:32:48 »
Uff!

Wiadomo może coś nowego?   :525: :525: :522: :525:

poko24

• Gość
« Odpowiedź #156 dnia: Lutego 06, 2009, 07:36:43 »
Nope :( niestety nie. Czekam na telefon od kumpla cały czas...

« Odpowiedź #157 dnia: Lutego 12, 2009, 07:31:58 »
Jeśli ktoś z Was będzie w przyszłości zamawiał BS to mógłbym się pod zamówienie podciągnąć :)

« Odpowiedź #158 dnia: Kwietnia 23, 2009, 10:08:09 »
Jeśli ktoś planuje jeszcze zakup BS to polecam sklepy w UK. Cena pudełkowej wersji to £24.99 czyli przy dzisiejszym kursie ok. 120PLN. Tańszy jest nawet od wersji download! :)

k1oor

• Gość
« Odpowiedź #159 dnia: Lipca 13, 2009, 19:28:32 »
http://www.allegro.pl/item681xxxxxx

To nie jest moja aukcja.
Cena w porównaniu do pilots.pl jakby korzystniejsza.

---
Aukcja wprowadza w błąd, usunąłem link, bo do wersji rosyjskiej nie ma czegoś takiego jak ...patch english jest dostępny w internecie / Proszę umieszczać posty we właściwych wątkach - tako rzecze Zaratustra
« Ostatnia zmiana: Lipca 13, 2009, 19:43:40 wysłana przez Nietzscheański Nadczłowiek »

k1oor

• Gość
« Odpowiedź #160 dnia: Lipca 13, 2009, 21:31:27 »

Aukcja wprowadza w błąd, usunąłem link, bo do wersji rosyjskiej nie ma czegoś takiego jak ...patch english jest dostępny w internecie / Proszę umieszczać posty we właściwych wątkach - tako rzecze Zaratustra

A to w takim razie moja wina, zobaczyłem aukcję, cena fajna, to chciałem podesłać co by ktoś skorzystał. Ale jak mi się zdaje autor aukcji ma na myśli "innowacyjne operacje na programach komputerowych". :D To w zasadzie należałoby Allegro powiadomić... chociaż "patch english" to życzenie użytkownika... No ale jak tu w innym wątku czytałem w ruskim śmigłowcu nie cyrylica to obciach... :) więc to propozycja dla hardcorów.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: Lipca 10, 2010, 15:14:33 »
DCS:BS pojawił się na parówce http://store.steampowered.com/app/61000/
Ciekawe czy zrezygnowano z aktywacji w stylu StarF.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #162 dnia: Kwietnia 05, 2011, 14:35:51 »
Szkoda, że wcześniej nie zacząłem szukać dobrego symulatora śmigłowca... Chciałbym kupić pudełkową wersję DCS Black Sharc, ale w wersji rosyjskiej. I tu mam prośbę do was, nie posiadam karty kredytowej i nie chcę jej zakładać tylko dla jednego zakupu, czy jest ktoś na forum (z Warszawy, najlepiej odebrałbym osobiście) kto mógłby jeszcze sprowadzić BS?

« Odpowiedź #163 dnia: Kwietnia 05, 2011, 17:55:41 »
@ ramedlaw sprawdź priv.

« Odpowiedź #164 dnia: Maja 06, 2011, 16:50:17 »
Witam wszystkie latające Rekiny! Wpisałem się do Waszego Forum w celu zapoznania się z Gronem Miłośników SL. Z uwagą prześledziłem zasoby tego Forum. Także z podziwem nad determinacją co do zdobycia BS! Nabrałem chęci do skosztowania tej przyjemności i w związku z tym mam pytanie..Czy ktoś może już się "wystarczająco" nacieszył swoim DCS BS i chciałby przekazać go w dobre ręce za rozsądną kwotę!!?? Może powinienem napisać - niewygórowaną... bo nigdy nie wiadomo, na jakiej wysokości rozsądek pomyka ;) Mam nadzieję, że jak BS - dość nisko! :) Proszę o info na priv. Będę zobowiązany! Wersja w zasadzie mniej istotna, mile widziana..box'owa ;) To też sprawa, pewnej... estetycznej wrażliwości ;)) Życzę w lotach i polowaniach dużej ilości "sprowadzeń" Złych Chłopców" na...lepsze ścieżki :D Zbyszek