Autor Wątek: Wszystkim - wszystkiego najlepszego  (Przeczytany 9492 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wszystkim - wszystkiego najlepszego
« Odpowiedź #30 dnia: Listopada 16, 2008, 23:56:19 »
Sorka Ramzey. Faktycznie powinienem zamiast "rożne 3##" użyć sformułowania "niektórzy spośród przedstawicieli kółka 3##". Myślę, że wówczas moja intencja była by przejrzystsza w odbiorze. Co do uogólniania to weź przeczytaj jeszcze raz co wyartykułowałeś i będziesz wiedział :004:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Listopada 16, 2008, 23:59:28 »
To samo zdjecie zostalo pokazane na 2 forach angielskich, amerykanskim, oraz jednym australijskim....i zgadnijcie jaka byla reakcja? Zadna.
Polacy to narod pieniaczy i za takich nas uwaza cala Europa.
(...)

Żaden z narodów, który wymieniłeś nie miał okupacji faszystowskiej na swoim terenie. Napisz tym Angolom i Australijczykom o Nankinie, zrób sobie fotki Japończyków, ich dowódców, którzy łby ścinali białasom, powieś na ścianie koło Szefa, a potem poczekaj na reakcję. Dla Amerykanów proponuję coś o Pearl H.

pozdrawiam,
qrdl

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Listopada 17, 2008, 00:05:05 »
Panowie, do jasnej ciasnej... Co by o Siarze nie powiedzieć - to wg. obowiązującego prawa nie propagował ani nie namawiał nikogo do faszyzmu ani innej zbrodniczej ideologii. Oczywiście zbrodniczość nazizmu i innych tego typu chorych ideologii sama w sobie jest faktem niepodważalnym. Koniec kropka.

Ponieważ widzę że jednak co niektórym się strasznie nudzi, dlatego uprzejmie proszę - od...paprykujcie się wreszcie od faceta, przynajmniej na publicznym Forum. Naprawdę przeginacie. Ta dyskusja i tak do niczego nie doprowadzi, a ewentualne niuanse związane z dekoracją i umeblowaniem pokoju Siary wyjaśnijcie sobie na PW.

Siara

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Listopada 17, 2008, 00:13:26 »
Marzeniem moim jest by temat w dziale modelarskim byl az tak aktywny jak ten... :002:

Tym koncze ten temat, pozwolmy mu umrzec.

Offline Zodiak

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 18, 2008, 08:19:12 »
Jedni wieszają sobie Polską flagę z napisem Bóg Honor i Ojczyzna kiedy inni mają portret wąsatego kastrata na ścianie z żelaznym krzyżem i gadżetami SS. To wolny wybór. Śmieszne jest jednak gdy obaj uważają się za Polaków bo wg. mnie Siara jest osobą z kompleksem polskości której marzy się być niemcem. Nie jemu jednemu niestety.

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Listopada 18, 2008, 08:46:01 »
A prosiłem już dwa razy żeby skończyć wycieczki osobiste... Ale nie, po co... Lepiej znowu wsadzić kij i rozkręcić towarzystwo.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #36 dnia: Listopada 18, 2008, 09:04:35 »
Albo skończycie po dobroci, albo zamykamy temat i spuszczamy wodę. Użytkując forum, zgadzacie się na regulamin, a mimo to go łamiecie... jak myślicie, na czym się skończy ?

Offline Rolam

« Odpowiedź #37 dnia: Listopada 18, 2008, 11:24:45 »
Ja tylko wtrącę jedną rzecz...
Pamiętajcie tylko o tej dyskusji i reakcjach, kiedy ktoś nawali sobie na biurko, zrobi zdjęcie tego g...wna w sąsiedztwie dioramy z 2 Wojny Światowej i uzasadni, że przecież nie złamał regulaminu.
Przecież jego biurko i jego pokój. Ale mimo obrzydliwości i odruchów wymiotnych, to przecież dekoracja dioramy i pokoju. Zgodna z regulaminem...
http://img90.imageshack.us/img90/2885/883092yr5.gif

"Latanie to przywilej spojrzenia na świat oczami Boga..." "No! Więc  gawron mi pasuje...-gawron??? Dla ciebie PAN GAWRON ! Dopóki cię nie polubi ,łapa będzie Cię boleć."