LMP ->
Tak, zrobiłem tylko NK (37NM) i NKA (75NM). Zrobiłem tylko te dwie ponieważ:
1. z tego co wyczytałem na AIP, właśnie te są certyfikowane przez cywilne władze lotnicze, a NA i NAK są czynne tylko przy lotach na odwrotny kierunek RWY
2. pokrywają się częstotliwości i nie wiem jak by to się zachowywało w samym FSX.
Więcej niestety nic nie wiem - zasięg dałem, bo taki mają latarnie przy innych lotniskach (np. Ławica, Balice). Typ zostawiłem MH taki jak przy Ławicy - nie wiem co to i nie znam się na tym, a danych także nie znalazłem.
Myślę, że nie ma sensu robić 2 paczek do tego lotniska - jak ustalimy, jakie NDB dajemy tam, to albo ja Tobie podeśle afcad do edycji, albo Ty mi powiesz jak mam zrobić te NDB i spakujemy to po prostu do 1 paczki. I tak ta sceneria jeszcze nie jest kompletna, bo EMP chyba ma zamiar kiedyś dowieźć tam budynki
Razorblade->
Jakby co to mogę Ci podrzucić namiar na Matta. No chyba że aż tak zadarłeś z kultystami FS9

Generalnie ja mam robić tam tylko landclass/waterclass (i może pomogę przy fototeksturze, jeśli będzie potrzebna pomoc). Afcad i obiekty 3d robi Matt (z tego co wiem, pasy i aprony będą obiektami 3d, tak jak i w przypadku Ławicy), tak więc do niego trzeba uderzyć z tym. W razie czego podrzuć mi materiały, to mu je przedstawię i spytam jakby to widział.
A apropo malowań - super jakbyś zrobił skina do Larjeta - chętnie przewiozę jakiegoś fisha w obstawie Falconów (jakoś nie kręcą mnie wojskowe suszarki - latam tylko w celu zapoznania się z jakimś nowym terenem z wysoka)
A skoro już widzę, że ten rejon został uznany przez szanownych kolegów, za obecnie najciekawszy polski rejon m.in. ze względu na F16, to mam takie pytanie - czy ktoś podjąłby się wykonania w miarę prostych obiektów 3d (głównie domki) dla lotniska EPPK? Mój znajomy przepadł jakoś ostatnio bez śladu i przez to cały czas nie mogę wypuścić EPPK (a wszystko jest już gotowe oprócz obiektów 3d). To lotnisko przecież widać jak na widelcu przy każdym staracie i lądowaniu z EPKS, więc na pewno umiliłoby wszystkim pilotom "niedzielne loty GA dla wypoczynku"
Posiadam szczegółowe zdjęcia budynków idealnie nadające się na tekstury