Autor Wątek: Problemy z wyłączaniem mapy  (Przeczytany 1060 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wurger

• Gość
Problemy z wyłączaniem mapy
« dnia: Grudnia 29, 2008, 20:55:50 »
Cieszyłem się, oj jak ja się cieszyłem, oryginalny LO i to za takie małe pieniądze.
Teraz uświadamiam sobie że nadrabiałem chęciami bo tak naprawdę ta gra przysparza mnie o frustrację z przyczyn technicznych, serwis też jakoś nic nie wymyślił ale teraz mam Was. 
Tutaj jest screen przedstawiający jak wygląda mój problem z grą :                                                                                         http://rapidshare.com/files/177924885/ScreenShot_000.jpg.html                      Loka mam w wydaniu ``Kolekcja Klasyki``,kupiłem jakiś rok temu, kiedyś nawet przeszedłem kampanię na Su-25 z takimi właśnie problemami z niewyłączającą się mapą więc musiałem unikać korzystania z niej, teraz postanowiłem sobie odświeżyć grę i nawet ją wczoraj spaczowałem do 1.02
niestety problem mapy pozostał.
Kiedyś byłem w trakcie kampanii na Su-27 ale niestety nie pamiętam czy występował taki sam problem.

Offline Ronald

• *
  • LOv1.12a FS2002
Odp: Problemy z wyłączaniem mapy
« Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 30, 2008, 17:57:56 »
Hmm, widziałem już dziesiątki błędów w LO ale czegoś takiego jeszcze. Chyba mam jakąś okrojoną wersję, skoro nie miewam takiego błędu. Swoją drogą u mnie mapa często wogóle zawiesza LO tak więc i tak masz lepiej, bo możesz grać dalej.

Wurger

• Gość
Odp: Problemy z wyłączaniem mapy
« Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 30, 2008, 20:01:37 »
To fakt, powoduje czasem także zawiechy.
Staram się używać mapy jak najmniej ,dobrze że przynajmniej nie kończy się tak za każdym razem jak ją włączam i idzie jakoś pograć.