Z racji tego, ze nikt nie podpowiedzial mi w czym moze byc rzecz postanowilem sam rozwiazac problem. Wlasciwie to nie jest on jeszcze rozwiklany do konca, ale jest postep: wiem, ze kolumna ktora atakowalem na poczatku jako PRIMARY porusza sie dalej za wioske, w kierunku ktorej poczatkowo zmierza i chyba laczy sie z jakimis innymi jednostkami w dlugi konwoj (moze to niedobiotki z ataku 280 z poczatku misji?). Malo to jednak istotne, bo i tak nie mam jak ich zaatakowac. Jedzie tam SAM i niezle broi. Moj wingman nie spisuje sie tak jakbym chcial i tu tkwi szkopul. Wczesniej zauwazylem, ze po wykonaniu zadania z baza kolo wioski koncza mi sie vichry i paliwo. Jest niedaleko ladowisko dla smiglowcow, ale nie wiem czy bede sie tam w stanie przezbroic, bo na lotnisku wskazanym do ladowania po ukonczeniu zadania nie mialem takiej mozliwosci (albo nie potrafilem teog zrobic). Udalo mi sie tam zatankowac, ale zadna zmiana uzbrojenie nie byla mozliwa. Mozecie podpowiedziec czy warto wykonac te misje z ladowaniem? Czy powinienem miec mozliwosc dozbrojenia smiglowca? Jak powinno sie to prawidlowo zrobic. Ja narazie mysle, ze:
1. wyladowac
2. przeprowadzic cala procedure wylaczania smiglowca
3. otwarcie drzwi
4. poproszenie o zmiane uzbrojenia
Mam racje?