Pragnę na wstępie Wszystkich pozdrowić forumowiczów, życząc wszystko co najlepsze, tyle startów i tyleż samo lądowań!
Mój problem polega na tym, gdyż nie do końca rozumiem termin „zmiana systemu” w Quick Start…
Mianowicie – mam deaktywować Black Sharka przy ponownym przeinstalowaniu systemu, czy też dopiero gdy zmieniam system np. Windows XP na Vistę.
Jeśli przy każdym przeinstalowaniu systemu mam tracić punkcik z 19, to dla mnie ta gra traci sens. Po roku zostanę na 0.
Nie rozumiem dlaczego potem mam pisać i prosić o klucz, i żyć w strachu, że coś pójdzie nie tak i gra będzie jako ozdoba na półce. Nie powinno ich interesować co kto zmienia w „bebechach” komputera i co ile. Tak samo jak to - co ile zmieniam system, ale mam nadzieję, że z tą zmianą to dopiero jak zmieniam Windowsa, na odmienny niż mam- często się to nie odbywa, więc do przyjęcia…
Lepsze zabezpieczenie uważam gdyby system zabezpieczający rozpoznawał IP użytkownika, niż po konfiguracji podzespołów w komputerze, ale i tak rodzi się pytanie - co jeśli mam dwa komputery?
Za zmianę procesora ile np. punktów w punktacji Aktywacja/Deaktywacja użytkownik tej gry dostanie. Pytanie czysto przykładowe.
Mam również FC ze sklepu „pilot.pl”, tych problemów absolutnie nie ma. Wiele razy instalowałem i odwrotnie, wszystko działa bez zarzutów.
Komputer jest moim narzędziem pracy – taki jest jego główny cel, a programy na których pracuję wykańczają system Windows- szybko. To nie moja wina.
Proszę rozjaśnijcie mi troszeczkę umysł, w sprawie przedstawionej powyżej.
Dziękuję za wszelkie przejawy pomocy!