Autor Wątek: Modele spalinowe Junkersa78  (Przeczytany 5147 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

junkers78

• Gość
Odp: Modele spalinowe Junkersa78
« Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 12, 2009, 11:33:19 »
OOo fajny :)
I jaki duży... :)

Masz może filmik z oblatania tej 16?

Pozdrawiam!
Nie stety ten F-16 nie miał oficjalnego oblotu,ale w sobote wybieramy się z Jetem z silnikiem odrzutowym który lata z prędkością koło 300 km/h zależy tylko od tej cholernej pogody bo ostatnio w Malborku ona nam nie sprzyja.Jeżeli wypali wyjazd to wstawię fotki i jakiś filmik z tego lotu :004:

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 12, 2009, 12:00:43 »
W Malborku latasz? O, da radę się wprosić? :)

junkers78

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 14, 2009, 11:59:24 »
Tak latamy w Malborku na lotnisku wojskowym o nawierzchni betonowej i trawiastym  taki nasz maleńki Aeroklub połączony z modelarstwem.Na lotnisko wojskowe wchodzimy małą grupą gdy nie stoi para dyżurna MIG-29,w tą sobotę nie lataliśmy bo ta pogoda znowu nas powaliła na cycki. Już wybieramy się od jakiegoś czasu na jakieś obloty samolotów z wysuwanym podwoziem,to tylko można sprawdzić na lotnisku betonowym na trawie nie za bardzo się nadaje żeby to przetestować musi być beton.Jak będziemy coś organizować to dam ci znać,to z nami się zabierzesz bo z wejściem na lotnisko 22 bazy to ciężki temat tylko nie liczni wchodzą.Podeślij mi swoje gg na pw

junkers78

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: Lipca 18, 2009, 11:32:18 »
Przedstawiam zdjęcie modelu z V pikniku w koślince.

Offline Lewy

• *
  • Prowadzę, nie piję
« Odpowiedź #19 dnia: Lipca 23, 2009, 18:32:04 »
Fajne te Twoje mosoloty, może i ja bym się wybrał popatrzeć? Mieszkamy niedaleko siebie, do Malborka mam 30 minut drogi. Moje GG 581705, jak będziesz planował wypad na lotnisko to daj znać, jeśli oczywiście jest taka możliwość  :001: