Witam wszystkich uczestników tego forum. Jestem tutaj pierwszy raz. W lock on gram od jakiegoś czasu. Wcześniej grałem dużo w FS9 oraz Wings over Vietnam, Comanhe i inne. Na wstępie, mam problem z ukończeniem drugiej misjii w kampanii f-15. Moje zadanie jest banalnie proste: osłaniać "szturmowców" czyli A-10 oraz F-16. Startuję ze skrzydłowym, wchodzę na kurs 143, następnie namierzam dwie 23-ki, kasujemy je nie pozwalając oddać strzału w kierunku "szturmowców". Dostaję komunikat o bandytach na kursie 073. Tu sytuacja się powtarza... Wydawałoby się, że misja jest wykonana. Nie ma strat po naszej stronie. Niestety mimo moich kilkudziesięciu prób (ale jestem wytrwały) zawsze na koniec mam zadanie częściowo wykonane. Dziwną rzeczą dla mnie jest że "szturmowcy" trzymają się trasy lotu tylko do punktu zwrotnego "4". Potem lecą dalej wzdłuż wybrzeża i atakują wyrzutnie Z-P oraz radary położone tuż przy lotnisku z którego uprzednio wystartowały 29-ki. Zazwyczaj tam jedna F-16 i/lub A-10 zostaje zestrzelona... Próbowałem brać rakiety Z-P na siebie, udawało się. Ekipa kasowała cały kompleks przeciwlotniczy i wracała cała do bazy macierzystej. Pamiętam też, że raz zrobiłem reseta tej kampanii i stała się dziwna rzecz bo ziemią na ten oddział przeciwlotniczy podążał wóz bojowy z rakietami ziemia-ziemia i skasował go zanim A-10 znalazły się w jego zasięgu. Próbowałem podmian plików, reinstalek itd.
Przepraszam za długi post ale chciałem to jakoś nakreślić. Zanim założyłem temat przeszukałem forum. Temat już był ale dawno temu i wsumie nic z niego nie wynikło. Może kolega, który go założył jakoś doszedł do rozwiązania problemu... Pozdrawiam.