@Zgredd
Człowieku weź się opanuj, na 204 twoje wiadomości jedna połowa to obrazki, druga pytania, a między tym jakiś nic nie wnoszące do całości posty. W tym temacie pomimo, że sam piszesz: "Szkoda gadać" masz najwięcej do powiedzenia i robisz z tego tragedię na miarę kryzysu ekonomicznego w US i A. Przykro mi, że tak późno zauważyłeś starą zasadę na tym forum... i zmartwię Cię, że tak jest na każdym innym forum. Administrator/moderator nie jest bogiem ale jest osobą, która musi czasami sprowadzić ludzi na ziemię, bo inaczej mu ten kramik wyszedł bokiem. Regulamin zaakceptowałeś i tak jak zauważyłeś - nikt nikogo tu też siłę nie trzyma. Ostatecznie nikt Ci nie broni napisać posta do pozostałych administratorów i w swoim manifescie ideologicznym zawrzeć całe wiadro pomyj na mój temat. Mam swoją wizję prowadzenia forum, która jak do tej pory sprawdzała się całkiem nieźle, a to, że nie każdemu się podoba jakoś przeżyję. Więc nie gniewaj się ale uważam, że jesteś za krótki, a napewno twój staż na forum jest za krótki, żeby poddawać krytyce mój sposób zarządzania nim.
Zresztą, dałem Ci alternatywę. Mogłeś pokazać mi, że owy temat jest potrzebny. Jednak Ty zamiast tego wolisz pisać rozprawki na temat: "jaka to władza jest zła i gnębi wszystkich wokoło". Brakuje tylko, żebyś mi na PW zaczął pisać: "Mazak, twoje metody sięgają grubo pod powierzchnię PRL-u".
Ps. Nie mydlij mi oczu, że bedziesz kiedykolwiek szukał jakiegoś obrazka - jedna połowa już dawno nieaktualna, a druga zapomniana. Zresztą, jak komus się obrazek podoba to sobie juz go dawno na dysku zachował.