Autor Wątek: Koszty zabawy FS-ami - rozważania  (Przeczytany 12774 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Koszty zabawy FS-ami - rozważania
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 16, 2009, 10:21:31 »
W którym poście tak przeczytałeś? SP1 i SP2 to pozycja obowiązkowa.

Po co SP1 jesli instalujemy SP2?

Offline lucas

• *
  • RoF, FSX
    • 1.PUŁK LOTNICZY
« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 16, 2009, 14:18:50 »
Oba wprowadzają inne rzeczy. SP-2 nie zawiera w sobie SP-1. No chyba że mamy oficjalne rozszerzenie "Acceleration", które nam najpierw zainstaluje SP-1, a potem dodatkowe maszyny, scenerie + SP-2.

"Skrzydlata husaria współczesna, lotnictwo polskie, czuwa w powietrzu. Warkot motoru chroni każdą piędź polskiej ziemi." - Kronika PAT, maj 1939.

« Odpowiedź #32 dnia: Lutego 16, 2009, 15:53:11 »
To wszystko wyjasnia. Nigdy nie instalowalem SP2 bo mam Acceleration. Nie bylem swiadom ze SP1 nie jest zawarte w SP2.
Dzieki

« Odpowiedź #34 dnia: Lutego 17, 2009, 01:28:39 »
A czy ja napisalem cos innego w swoim poscie? :)

« Odpowiedź #35 dnia: Lutego 17, 2009, 15:08:44 »
Nie, post ten absolutnie nie zawiera niczego odkrywczego - jednak myślę, że dobrze podsumowuje, kiedy SP są potrzebne ;)

« Odpowiedź #36 dnia: Marca 12, 2009, 17:12:42 »
Jeśli ktoś jeszcze nie ma FSX-a ,bo zniechęcała go cena ,lub cena w miarę atrakcyjna ale z allegro czy e-sklepu ,gdzie wiadomo dochodzą koszty przesyłki ,czas oczekiwania i może pewna "niepewność"....

FSX DELUXE PL : 74.90zł  - Media Markt (!)  ,i czy każdy MM ,nie wiem ,ale tak jest i to na dzisiaj ok 40 sztuk w MM Warszawa ul.Ostrobramska

« Odpowiedź #37 dnia: Marca 13, 2009, 23:02:44 »
Za 69 PLN na Allegro można kupić i uważam że za tę cenę mozna zaryzykować. Zwłaszcza że to E sklepy , które z powodzeniem sprzedają swoje gry od dłuższego czasu i nie ma na ich temat złych opinii. Sam tak kupiłem i oszukany nie zostałem  :004:
Fakt - w połączeniu z kosztami przesyłki to skórka warta wyprawki i chyba lepiej , jak ktoś mieszka w dużym City i może podejść sobie do MM i sięgnąć z półki świerzuśi egzemplarz i jeszcze tego samego wieczoru się cieszyć * nowym nabytkiem.
Ale abstrachując od tego - cena rzędku ok 70 złotych za wersję DELUXE to według mnie już zaczyna brzmiec w miarę przyzwoicie , biorąc pod uwage fakt, że  za FS 9 na Allegro i to za egzemplarz z drugiej ręki spotyka się ceny 100 PLN i więcej. A to i tak dobrze jeśli się nawet taka oferta trafi.

* cieszyć? - bez przesady. Cieszyłem to się  10 razy bardziej zainstalowanym pierwszy raz FS 2004  lat temu cztery do tyłu, niż zainstalowanym po raz pierwszy FSX em  :005:
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

« Odpowiedź #38 dnia: Kwietnia 16, 2009, 21:40:21 »
Sklepy zapełniły sie FSX Delux i to w całkiem przystępnej cenie (szkoda że dopiero po takim czasie) ale czy wiadomo coś o wydaniu acceleration ??? bo z ang. wersją gra się dziwnie.
Życie jest jak bieg na sto metrów - im bardziej będziesz się spieszył, tym prędzej znajdziesz się na mecie.

Win 7, MA770-UD3, Phenom II X4 810, GF 250 GTS, 4gb 1066mhz

« Odpowiedź #39 dnia: Kwietnia 17, 2009, 18:04:58 »
Ja kupiłem wersję Deluxe za 69zł i właśnie się pytałem o Acceleration i mówią, że czasem jest w sklepach ale w wersji anglojęzycznej. :005:

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 17, 2009, 18:39:38 »
Nie istnieje (jak dotąd) polskie wydanie acceleration.
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 17, 2009, 19:34:42 »
Nie istnieje (jak dotąd) polskie wydanie acceleration.

Some, chyba jesteś w błędzie - moja szanowna małżonka ma coś takiego (zakupiłem to swego czasu w MPiK-u - bo kobieta kompletnie akurat nie zna "angliczańskiego"):

Napis w dolnym prawym rogu głosi ...

... i faktycznie napisy pozostają polskie.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 17, 2009, 20:00:34 »
* cieszyć? - bez przesady. Cieszyłem to się  10 razy bardziej zainstalowanym pierwszy raz FS 2004  lat temu cztery do tyłu, niż zainstalowanym po raz pierwszy FSX em  :005:
Ja miałem banan od ucha do ucha po najechaniu na panel misji i przejściu kilku z nich  :121:

Zgredd

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 17, 2009, 20:41:33 »
Potwierdzam Razora - też mam takie wydanie PL z Empikaka :020:

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 18, 2009, 01:49:41 »
A to sorry,

Jak kiedyś do Cenegi (chyba?) napisałem maila z pytaniem kiedy go wydadzą to do tej pory nie odpowiedzieli :)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"