Autor Wątek: Jakiś kandydat do pisania recenzji?  (Przeczytany 2152 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
Jakiś kandydat do pisania recenzji?
« dnia: Marca 12, 2009, 09:58:50 »
Hej,
Potrzebuję jedną osobę, która mając też dar twórczego pisania jest w stanie recenzjonować dodatki do FSX i wejść w skład Teamu recenzentów strony. Szczerze - bardziej mi chodzi o współczesne samoloty, linery, ale mogą być też i inne dodatki z czasem.

Na początek - dość ciężki pakiet od Captain Sim - 727 Pro Pack + wszystkie addony (czyli wartość około 100 Euro) link do produktu : http://www.captainsim.com/products/x727/ . W zamian oferuję darmowy dodatek w postaci oczywiście 727 Pro Pack no i dalszą współpracę  :001:.
Akurat ten dodatek wymaga dość specjalistycznej wiedzy ale jak zawsze, przy odrobinie samozaparcia i znajomości English można dojść do wielu spraw samemu. Proszę o info kto chętny, decyduje nie kolejność zgłoszeń  :004: Wymagany też w miarę "dobry" dla FSX komputer.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

kapulet

• Gość
Odp: Jakiś kandydat do pisania recenzji?
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 12, 2009, 11:17:05 »
Gdyby tylko czas pozwolił :005: Ach...

Ruhisu

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 12, 2009, 11:43:48 »
Ano gdyby tylko czas pozwolił...  :005:

« Odpowiedź #3 dnia: Marca 12, 2009, 14:03:57 »
Rafał, ciężko będzie. Kilka razy na Simflight.pl (gdy jeszcze istniało; a razem z szefostwem Simflight zdecydowaliśmy - z uwagi na znikomą oglądalność serwisu - o zawieszeniu Simflight.pl) oferowałem to samo, co Ty. Też recenzowane dodatki na własność. Odzew był niestety zerowy.
Niemniej, życzę powodzenia. U mnie na Aztec.pl też nowych recek co kot napłakał. Sam nie mam czasu, a innych chętnych nie ma.
Bartek
Aztec.pl

« Odpowiedź #4 dnia: Marca 12, 2009, 14:12:25 »
Mniejszy i mniej "czasochłonny" dodatek można opatrzeć ale na taki to trzeba z tydzień non stop siedzenia.

« Odpowiedź #5 dnia: Marca 12, 2009, 16:41:37 »
Szczerze - bardziej mi chodzi o współczesne samoloty, linery...

Gdyby chodziło o inny rodzaj maszyn to mógłbym się skusić, ale "linery", szczególnie duże nigdy mnie nie pociągały.

« Odpowiedź #6 dnia: Marca 13, 2009, 02:18:56 »
yyy... gdzie można się zapisać, i w czym tkwi haczyk?
You are not stuck in traffic. You ARE Traffic.
Get a bike. Break FREE!
"Still in one piece. Good Job. Let's go home."

« Odpowiedź #7 dnia: Marca 13, 2009, 22:13:48 »
Linery - ok, czemu nie.  Dla nich w szczególności męczę się z FS ami.   Ale co do  727... i hate it :002:. Po prostu nie podejmuję sie tej maszyny bo zwyczajnie ... no nie lubię jej.
 Gdyby zaszła potrzeba napisania kilkudziesięciu zdań recenzji na temat powiedzmy współcześnie latających czy to Arbuzów albo zwłaszcza Benków typu 737, 757, 747, z zwłaszcza 777 (ulubiona zabawka) to chętnie pomogę - oczywiście jeśli nie będzie konieczności pisania recki na wczoraj bo wiadomo - praca, rodzina i inne.

Komp - chyba jakichś szczególnych problemów nie będzie . FSXa ciągnie (Core II Duo E8400 3.0 GHz, 4 GB RAM - winda XP 32, Grafika NV 8800 GTS 512 )

Gdybym mógł w jakikolwiek sposób okazac się choćby trochę użyteczny to daj znać na PW,albo  na  GG

Pozdrawiam!
Obecne formy marnowania czasu: FC, ArmA, czasem FSX
Zapraszam:  http://pvrt.dbv.pl/news.php

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #8 dnia: Marca 13, 2009, 22:30:20 »
Spokojnie, recenzja powstaje w okresie do miesiaca od otrzymania w zależności ile kto ma czasu i weny, dziwnie by to wyglądało , że ma być na już - wręcz powiem, że niewiarygodnie. Przecież trzeba troche polatać :). Mamy tutaj jeden z tematów opis dodatków, może faktycznie niektóre tekty są za krótkie by coś z nich wyciągnąć, ale to powiedzmy twórczość "w locie" - trochę się pobawimy i piszemy pierwsze wrażenia dla innych. A Forum zawsze się rządzi swoimi prawami i nie ma co ukrywać, fajne teksty czasem giną w natłoku innych informacji. Stad moja propozycja. Nie mówie że inne dodatki nie. Proszę ew. się określić tematycznie tak jak to fajnie zrobił Edelmann i jak coś będę miał w temacie to będę się zwracał już do odpowiedniej osoby :)

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #9 dnia: Marca 14, 2009, 07:37:49 »
Nie mówie że inne dodatki nie. Proszę ew. się określić tematycznie tak jak to fajnie zrobił Edelmann i jak coś będę miał w temacie to będę się zwracał już do odpowiedniej osoby :)

W takim razie chętnie pomogę w dziedzinie:

- śmigłowe, turbośmigłowe i odrzutowe samoloty szkolne i szkolno-bojowe (takie jak np. Mentor, PC-9, Alphajet itp.)
- samoloty wojskowe w zasadzie od PWS do lat pięćdziesiątych, jedno lub dwusilnikowe (czyli np. zarówno Dr.1 jak i MiG15/17)
- samoloty cywilne zaliczane do tzw. grupy GA (czyli maszyny w klasie defaultowej Cessny czy Barona).

« Odpowiedź #10 dnia: Marca 14, 2009, 21:19:23 »
a ja chętnie poczytam nowe recenzje, bo niektóre już mi sie po drugim czy trzecim razie znudziły :002:

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 20, 2010, 16:36:51 »
Poszukiwany członek załogi, który chętnie zajmie się opisem dwusilnikowego modelu Carenado PA34 200T SENECA II FSX do FSX SP2 (uuuuu, przypomnijmy że to PZL "Mewa" http://pl.wikipedia.org/wiki/PZL_M-20_Mewa)
link do modelu:
http://www.carenado.com/ecommerce/buscador.php3?id_producto=74
Mile widziane doświadczenie w słowotwórstwie ;) i jakości wypowiedzi.

Szczegóły na PW lub pod adresem: webmaster@yoyosims.pl

www.yoyosims.pl