Autor Wątek: LuftGangsta potrzebuje właśnie Ciebie !!! [Rekrutacja]  (Przeczytany 7605 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
LuftGangsta potrzebuje właśnie Ciebie !!! [Rekrutacja]
« dnia: Kwietnia 02, 2009, 12:41:22 »
  Witam.

Światowy kryzys dotknął również naszą grupę przestępczą... Wielu dobrych G.I.T-ów ze starego zespołu (190LS) obecnie siedzi (na odwyku od wirtualnego latania). Wielu też znikło zupełnie z przestępczego półświatka HLa i iłkowej społeczności...Chcesz żyć szybko i umrzeć młodo? Zapraszamy !!!

A teraz tak na poważnie, wraz z kolegami Michałkiem i Łukaszkiem odczuwamy wyraźną potrzebę kilku nowych ludzi w zespole. Naszym obszarem zainteresowań są dgf , liga Sturmovika USL oraz misje na froncie AW IIb, wersja gry 4.08(rzadko 4.09b).
Jako zespół nie prezentujemy żadnej ideologii, nie tworzymy super kodeksów moralnych ani nie potrzebujemy (na razie :004:) strony z forum (na którym po 3 miesiącach istnienia nikt i tak nie będzie pisać).

By wydawać polecenia sam musisz umieć ich słuchać i wykonywać. Współpraca i zdrowy rozsądek to fundamenty w tej grze, jedynie tego oczekujemy... no i nieco luzu w podejściu do gry i samego siebie :001:.

Jesteś początkujący, średnio zaawansowany, albo kawał z Ciebie offline-owego PROsa ,zapraszamy.
O wyszkolenie się nie martw, my się tym zajmiemy.

Potrzebne Ci będą: joy, wersja IL-2 1946 4.08, program Hyperlobby i ventrillo 2.1.4 , możliwość hostowania mile widziana.
Szczegółowe info na pw bądź gg 9669663.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
Odp: LuftGangsta potrzebuje właśnie Ciebie !!! [Rekrutacja]
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 02, 2009, 15:10:31 »
cha cha latajcie ze starymi kolegami -- a nie szukajcie nowych...  pozdrawiam...
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:45:55 »
Nie rozumiem Cię Traun, rozwiń swoją wypowiedź. Potrzebujemy kilku nowych ludzi do zespołu,a starzy koledzy przecież z nami latają na misjach...

Krzychu05

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 02, 2009, 16:50:44 »
Zajefajnie, to coś dla mnie... Tylko że chwilowo nie mam czasu, ale odezwę się.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #4 dnia: Kwietnia 03, 2009, 11:10:11 »
Przecież żartowałem ---  cha cha  jakbym był wolny to sam bym się do was zapisał.. szukajcie nowych .. będzie łatwiej fronty wygrywać....

Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: Kwietnia 03, 2009, 11:31:50 »
Ok, no problemo, chłopcy-ElektroKardioGramowcy nie muszą się "przepisywać" z nikim przecież nie idziemy w chorą rywalizację. Ostatnio za udziałem jednego ślązaka stałem się frontową "dz#fką" bo mi na ambicje wjeżdżał i większość czasu w ten sposób spędzam, ale zawsze z chęcią podzielę się swoją wiedzą i jeżeli tylko ktoś będzie chciał to zawsze możemy poćwiczyć.

« Odpowiedź #6 dnia: Kwietnia 11, 2009, 22:59:47 »
Salute! No może ja bym się pisał by latać po ciemnej stronie mocy. Pozdrawiam.

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #7 dnia: Kwietnia 14, 2009, 11:41:17 »
Salute, miło slyszeć, czekam na kontakt na gg.

Artik93

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Kwietnia 16, 2009, 21:13:40 »
I ja bym się chętnie przyłączył, ale jedna uwaga. Trzeba by było mnie baaardzo podszlifować w zakresie walki  i latania w szyku :003: .

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #9 dnia: Kwietnia 22, 2009, 11:50:53 »
Do wszystkich zainteresowanych, ale niezdecydowanych, którzy skontaktowali się ze mną.
Nie mamy stałych terminów treningów i nie prowadzimy ich w formie zorganizowanych lzajęć, jeżeli ktoś nadal chce z nami wspólnie grać czekam na kontakt na gg.

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #10 dnia: Marca 25, 2010, 23:50:31 »
Helo

Chciałbym się pochwalić filmem sygnowanym znakiem jakości <LG> ;]

http://www.youtube.com/watch?v=UX1TBeGXk5A

"Endżoj", komentarze i opinie na temat jakości wykonania i ewentualnych poprawek mile widziane.

Czarnoserc

Offline noe

• PAT
  • *
  • War Thunder
    • BILT POLSKA
« Odpowiedź #11 dnia: Marca 26, 2010, 08:39:26 »
Film nawet fajny choć muza mi się nie podoba. Ładnie ujęcia dobrane z trafień, żeby mi tak wychodziło każde trafienie.
Pojawia się mustang w malowaniu P.A.T nice!!!
Pozdrawiam

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #12 dnia: Marca 26, 2010, 12:24:30 »
Dzięki ;]

Co prawda film został złożony z resztek tracków jakie zostały po czyszczeniu dysku z n-tej wersji gry, ale coś ciekawego się znalazło.
Malowanie nie jest PAT-u, nigdy nie należałem, więc latanie z waszym malowaniem byłoby co najmniej nie na miejscu (coś jak podszywanie pod kogoś), skin został zrobiony na zamówienie przez kolegę z dawnego 190LS-Spita na podstawie dostarczonych zdjęć i nosi oryginalną numerację pewnej TC dwójki, z którą wiąże mnie wielki sentyment.

Muzyka się nie podoba...o kurczę, to ja specjalnie wybierałem jakiś dynamiczny kawałek, eliminując wszystkie przejedzone nightwishe, hurricane`y czy inne często spotykane kawałki..., no ale cóż kwestia gustu, a o tym się nie dyskutuje ;]
Wstępnie miało być Sabotage Bestie Boys, ale na to przyjdzie pora jak jeszcze dorwę kilka ciekawych i klimatycznych screenów.

Offline Rammjager

• ZB
  • *
  • ex-JG300 pilot.
« Odpowiedź #13 dnia: Marca 26, 2010, 13:00:50 »
Hey.

Filmik ok :-)
Mam tylko jedno pytanie, które nasunęło mi się po obejrzeniu - zawsze strzelasz z widoku "wide" ?
Czy po prostu na potrzeby filmu tak frapsem łapałeś ujecia ?

Ramm.
" only mad men fly there where angels afraid to step... "

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #14 dnia: Marca 26, 2010, 13:30:18 »
Głównie na potrzeby filmu, to moja pierwsza tego typu kompilacja i zabawa z ujęciami w movie makerze, więc dużo jeszcze muszę się nauczyć.
Jeżeli chodzi zaś o grę to zależnie od sytuacji, na frontach wiadomo oszczędność amunicji i przewaga zaskoczenia sugeruje krótką serię z często maksymalnego zbliżenia. W pojedynkach czasem zbliżam 2-4 (przyciski wide i stopniowego zbliżania ustawiony pod kciuka) pozycje ale i tak najczęściej korzystam z wide, żeby nadążyć za przeciwnikiem (brak TrackIRa się mści, a il2config bodajże,żeby hat działał jak myszka nie używam, ) i serie idą na wyczucie, podobnie z strzelaniem z wyprzedzenia na zbieżnych bez wide byłoby mi ciężko ocenić pkt gdzie trafiać przez skokowe działanie hata ( na filmiku widać głównie płynne ruchy, ale to była akurat zabawa z myszką podczas nagrywania frapsem z tracka dla polepszenia jakości oglądania, min. w momencie walki z białą Ła-5 tryb widoku jest ustawiony tak jak było podczas rozgrywki).