Autor Wątek: LuftGangsta potrzebuje właśnie Ciebie !!! [Rekrutacja]  (Przeczytany 7594 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: LuftGangsta potrzebuje właśnie Ciebie !!! [Rekrutacja]
« Odpowiedź #15 dnia: Maja 18, 2010, 21:22:09 »
Chciałbym się kiedyś zapisać do takiego zrzeszenia wirtualnych myśliwców bo idzie mi nieźle, tylko z czasem gorzej.

A filmik zrobiony fajnie ;]
a właściwie wie ktoś może czemu jak nagrywam filmik w ił 2 FB to przy odtwarzaniu nie widać pocisków, eksplozji itd? ;>

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: Maja 19, 2010, 00:30:24 »
Dopiero teraz obejrzałem filmik, jakoś mi umykało. Świetnie zrealizowany, dobra muza. Z Blakhartem miałem kiedyś przyjemność polatać, bardzo miły i uzdolniony człowiek ;)

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: Maja 19, 2010, 22:34:57 »
Dzięki za miłe słowa na temat filmu, aczkolwiek muszę coś sprostować, Blakhart to parszywa schweine bez przyszłości, wystarczy zapytać się na vencie na temat tego recydywisty. No i kawał czita od prt screenów i laagów.

« Odpowiedź #18 dnia: Maja 19, 2010, 23:00:50 »
Serdecznie zapraszamy wojtaszk. Nic straconego. Wystarczy tylko się do nas odezwać na HL czy nawet tutaj a chętnie pogadamy co i jak! :)

« Odpowiedź #19 dnia: Maja 25, 2010, 19:07:00 »
Ok, miło z Waszej strony :) pewnie odezwę się jeszcze w tej sprawie. problem w tym że latać może i umiem, ale w sprawach techniczno - informatycznych jestem całkiem ciemny;( tzn nie mam pojęcia co to jest np "program Hyperlobby i ventrillo 2.1.4 , możliwość hostowania". cóż może kumpli popytam ;] a jak z czasem? często razem latacie? W tygodniu czy w weekendy? Muszę po prostu stwierdzić czy dałbym rade ;]

« Odpowiedź #20 dnia: Maja 26, 2010, 17:29:55 »
Ok, miło z Waszej strony :) pewnie odezwę się jeszcze w tej sprawie. problem w tym że latać może i umiem, ale w sprawach techniczno - informatycznych jestem całkiem ciemny;( tzn nie mam pojęcia co to jest np "program Hyperlobby i ventrillo 2.1.4 , możliwość hostowania". cóż może kumpli popytam ;] a jak z czasem? często razem latacie? W tygodniu czy w weekendy? Muszę po prostu stwierdzić czy dałbym rade ;]
Proszę bardzo
http://yoyosims.pl/multiplayer1.html

Ventrilo: program głosowy w wersji 2.1.4

Jak zainstalujesz hyperlobby to poszukaj kogoś z tagiem <LG> i zagadaj
Miejsce na Twoją reklamę.

« Odpowiedź #21 dnia: Lipca 22, 2010, 13:41:57 »
Hej,

Czy kwestia rekrutacji nadal jest otwarta?
Od jakiegos czasu pogrywam w IL w. 4.09 + ostatnio UP 2.01.
Gram tylko offline, ale myslalem zeby moze polatac z ludzmi po sieci -
z tym ze jestem raczej dosc cienki, pewnie musialbym sie sporo podszkolic jesli chodzi i technike latania i strzelectwo...

Latacie na niemieckich samolotach czy jakichs innych? ja akurat lubie BF i FW - ciagle nie moge sie zdecydowac na ktorym mi lepiej idzie (heh, na obydwu rownie zle :))

« Odpowiedź #22 dnia: Lipca 23, 2010, 15:33:08 »
Witaj Odie! Super, że są jeszcze ludzie, którzy mają ochotę co nie co polatać! :) Pewnie, że rekrutacja jest otwarta! Wystarczy odezwać się do kogoś z nikiem =LG= na Hypper Lobby i na pewno dowiesz się więcej :) Gdybyś jednak nas nie znalazł tutaj to podaje nr gg do mnie i możesz się zapytać zawsze i wszędzie co i jak :) 8899138

« Odpowiedź #23 dnia: Lipca 23, 2010, 21:35:23 »
Oki to sie skontaktuje w przyszlym tygodniu jakos.
Na razie zalatwiam sobie jakis normalny internet bo poki co laczer sie przez blueconnect - wiec nie da sie grac za bardzo...
Jak sie uda to goscie mi zaloza w przyszly czwartek - wtedy zobaczymy.

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #24 dnia: Lipca 25, 2010, 13:13:28 »
Flogger matematyki się lepiej ucz...

DLA ZAINTERESOWANYCH WSPÓLNYM GRANIEM:

Funkcjonujemy i mamy się dobrze, aczkolwiek część graczy ze względu na sprawy osobisto-zawodowe jest mniej aktywna.
Jeżeli nie jesteś opóźnionym w rozwoju gościem leczącym na HLu kompleksy z chęcią przyjmiemy Cię w nasze szeregi o ile wykażesz się odpowiednimi umiejętnościami (dla nowicjuszy standardowo okres próbny).

Czarne lamiszcze pozdrawia

« Odpowiedź #25 dnia: Lipca 26, 2010, 00:04:16 »
He he...Potwierdzam! Herr Flogger ma się dobrze i łoi mi 4 litery na spits v 109 jak się patrzy. Jak się nie patrzy, to ja czasem łoję 4 litery innym (czasem...)...  :002:

pozdr

« Odpowiedź #26 dnia: Lipca 26, 2010, 09:41:17 »
Online jeszcze nigdy nie gralem, i kompleksow tez raczej nie mam (a przynajmniej nie takie, ktore by mozna bylo leczyc w IL2 :))
Jakiej wersji gry teraz uzywacie - dalej 4.08 czy juz cos nowszego?

No i kiedy mozna Was lapac na tym spits vs 109? Ja mam czas wieczorami glownie.

« Odpowiedź #27 dnia: Lipca 26, 2010, 14:56:33 »
Większość polaków spotkasz na spit vs 109 wieczorem właśnie, podobnie graczy LG, jeżeli jeszcze nie masz ultrapacka 2.01, a żeby go zainstalować trzeba mieć patcha 4.09 to od razu wspomnę iż jest niezbędny praktycznie żeby latać teraz online na wielu serwerach . . . http://ultrapack.il2war.com/index.php

[gmod]Ort. Syringe.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Lipca 27, 2010, 09:31:56 wysłana przez Syringe »

« Odpowiedź #28 dnia: Lipca 30, 2010, 23:08:03 »
OK, mam juz internet... To kiedy mozna z Wami polatac?
Wchodzilem ostatnio na HL ale nikogo nie znalazlem.

« Odpowiedź #29 dnia: Sierpnia 02, 2010, 15:38:41 »
Spit vs 109 4.09 Mod - Ultrapack 2.01 w jsgme(generic mod enabler) włączony mod 00_WarBirdsOfPrey
Game Server IP: 69.90.34.220:21030

+ Teamspeak 3

69.90.34.220:9987    hasło Falcon9

http://www.warbirdsofprey.org/Stats_Page/warbirdstats/index.php

Ostatnio praktycznie codziennie wieczorkiem spotkasz kogoś z LG, EKG itd po stronie blue ;]