Autor Wątek: SPRZEDAM// S.T.A.L.K.E.R Radiation Edition i inne gry  (Przeczytany 913 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
SPRZEDAM// S.T.A.L.K.E.R Radiation Edition i inne gry
« dnia: Kwietnia 18, 2009, 16:40:09 »
Zanim wystawię na Allegro postanowiłem wystawić u nas - może kogoś coś zainteresuje. Ewentualnie zainteresowanych proszę o kontakt na PW. Oferty są ważne tylko do północy 20 kwietnia 2009 - wtedy zacznę wystawiać je na Allegro.

1) S.T.A.L.K.E.R Shadow of Chernobyl Collector's Radiation Edition - cena 40zł

Gra w angielskiej wersji językowej. Blaszane, stylizowane na "zardzewiałe" pudełko, DVD z grą, mapa zony, poradnik przetrwania, dodatkowe 2 mapy multiplayerowe i 4 skiny multiplayerowe oraz bonusowy DVD z mnóstwem ciekawostek, filmików i dokumentów oraz linków dotyczących gry.
Stan idealny, instalowana 1 raz.

2) S.T.A.L.K.E.R Czyste Niebo - cena 35zł

Gra w polskiej wersji językowej, raz instalowana, wersja pudełko DVD, płytka, mapa zony, instrukcja. Stan idealny.

3) TEST DRIVE UNLIMITED - cena 25zł

Coś dla miłośników samochodówek i Hawajów :004:. Polska wersja językowa, kupiłem ją zaraz po premierze. Stan idealny, dodatkowo zawiera mapę wyspy Oahu.

4) CALL OF DUTY 2 - cena 30zł

Gierka nie wymaga chyba komentarza. DVD Box, instrukcja, stan idealny

5)  - PACIFIC FIGHTERS PL cena 20zł

DVD Box, stan idealny, więcej nie będę pisał, żeby się nie wygłupiać :004:

6)  - DEAD SPACE cena 45zł

Dla mnie rewelacja, osobiście nie lubię TPP shooterów, ale tę grę przeszedłem z "zapartym tchem" od początku do końca. Osobom zainteresowanym chętnie zdradzę sekret jak spowodować, by tę grę pozbawić niedogodności rodem z konsol (niemożność przypisania wszystkich klawiszy, stabilizacja FPS etc).
DVD Box, praktycznie nówka, stan idealny. Instalowana raz, co jest o tyle ważne, że jest chroniona przez SecuRom, czyli jeszcze 4 "instalki" zostały.

Wszystkie ceny są cenami bez opłaty za wysyłkę - sposób wysyłki, czy też ewentualny odbiór osobisty do uzgodnienia z osobami zainteresowanymi.

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
Odp: SPRZEDAM// S.T.A.L.K.E.R Radiation Edition i inne gry
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 19, 2009, 13:30:44 »
S.T.A.L.K.E.R "Czyste Niebo" - SPRZEDANY

UWAGA! Przedłużam wystawienie tych gier na naszym forum do końca przyszłego tygodnia (czyli do piątku w nocy).

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
Odp: SPRZEDAM// S.T.A.L.K.E.R Radiation Edition i inne gry
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 26, 2009, 12:39:49 »
PACIFIC FIGHTERS PL - SPRZEDANE

Jutro reszta gier pojawi się na Allegro. Bardzo proszę moderatorów o zamknięcie/skasowanie tego wątku.