Autor Wątek: 47th VFS DragonFighters wita 13.WELT  (Przeczytany 5968 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

KC

• Gość
47th VFS DragonFighters wita 13.WELT
« dnia: Kwietnia 28, 2009, 20:38:23 »
Witam!

Ekipa z LLTMu 09 mnie na pewno jeszcze zna, ale dla calego 13.WELT chetnie się jeszcze raz przedstawie...

Nazywam się Konrad Krzemiński, aka "KC" (prze ograniczenia na rożnych stronach tez jest wypisane "KayCee"). W imieniu DragonFighters was chetnie zapraszamy na wspólne loty w wirtualnym Świecie falcona. Każdy z nas wystarczająco zna angielski, a jak to nie wystarczy, to na pewno z moim - nie na 100% udanym - polskim się jakoś dogadamy  :004:.

Z punktu technicznego - My używamy TeamSpeak na własnym Serwerze, który starczy dla 20 pilotow. My tez możemy zainstalować Ventrilo, jak będzie potrzeba.

pozdrawiamy!

Konrad "KC" Krzemiński i ekipa z 47th
www.47df.com

(...to sprawdzenie ortografij się naprawdę do czegoś nadaje...  :002:)

Offline JankeS

• 13 WELT
  • *
Odp: 47th VFS DragonFighters wita 13.WELT
« Odpowiedź #1 dnia: Kwietnia 28, 2009, 23:55:17 »
Witaj, myślę że bardzo chętnie coś polecimy  :021:  A korzystając z okazji... pełen RESPECT dla Ciebie za DragonFighters Promo film  :karpik 

Pozdrawiam  :001:
F-16C Block50 driver...

KC

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Kwietnia 29, 2009, 01:27:03 »
Bardzo dziekuje! W Końcu studia się do czegoś nadały  :002:

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Kwietnia 30, 2009, 21:17:33 »
Czołem KC!
Kiedy planujesz wypuścić na świat film z LLTM?
Pozdrówka dla Vipera ;)

KC

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Maja 05, 2009, 04:09:42 »
heyho,

film jest w kocowej fazie! Ja z ICE'm musialem się dogadać, bo w sumie on jest szefem tej całej zabawy, a jak mu nie pasuje, to jeszcze raz cały film trzeba rozebrać...

pierwsza wersja miała dwie godziny - teraz jeszcze jakoś 1:15... zbliżamy się do pre-alphy :003:

a jak by jeszcze ktoś pytał ->  3-4 weeks  :004:

Pozdrowienia dla wszystkich pilotow 13.WELT od Vipera - on by tez sam napisał, ale niestety jemu się nie udało zarejestrować   :002: jak się nie zna polskiego to jest jednak mały problem =P
« Ostatnia zmiana: Maja 05, 2009, 04:17:00 wysłana przez KC »

KC

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwca 09, 2009, 02:56:02 »
witam,

wiem ze trochę czasu minelo, ale nie wiem czy dostaliście oryginalna zdjęcia waszej ekipy z LLTMu 09. Dlatego tu jeszcze raz orginal =)

www.47df.com/uploads/LLTM09/11.jpg

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwca 09, 2009, 10:40:02 »
Ładnie, ponieważ w żadnym innym wątku nie ma waszych opisanych zdjęć, proszę więc mi tu i natychmiast przypisać mordki do nicków :) skoro już osobiście się prezentujecie jako najlepsi "falconiści" na wschód od Odry :

miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

Offline Gerrah

• *
  • 13 WELT pilot
    • 13 WELT
« Odpowiedź #7 dnia: Czerwca 09, 2009, 11:03:20 »
Chyba nie będą mieli za złe :)
Od lewej: por. Lukas, maj. Wacha, maj. JankeS i płk. Qba.
"Right now, you're probably the smelliest Lartnei in the galaxy."
"Excuse me?" Lafiel's eyes narrowed. "Did you just say that you'd like to die? I can help you with that."

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #8 dnia: Czerwca 09, 2009, 11:16:06 »
Gerrah jak dziecko dales sie podejsc. Trzeba bylo napisac: "od lewej: 4-ka, 3-ka, 2-ka i 1-ka" a tak to ustawe o ochronie danych osobowych wy...rzuciles przez okienko ;-)

Offline Gerrah

• *
  • 13 WELT pilot
    • 13 WELT
« Odpowiedź #9 dnia: Czerwca 09, 2009, 11:27:19 »
Myślę, że jakoś przeżyjecie :D
"Right now, you're probably the smelliest Lartnei in the galaxy."
"Excuse me?" Lafiel's eyes narrowed. "Did you just say that you'd like to die? I can help you with that."

Offline Meehau

• *
  • CyC
« Odpowiedź #10 dnia: Czerwca 09, 2009, 12:41:17 »
skoro już osobiście się prezentujecie jako najlepsi "falconiści" na wschód od Odry

Ja Ci dam na wschód od Odry!!
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline Qba

• VFA-313
  • *
« Odpowiedź #11 dnia: Czerwca 11, 2009, 15:34:05 »
Rodzice się mnie pytają kiedy wyrosnę z tych dziecinnych zabaw. Ze zdjęcia wnioskuję, że nieprędko  :002:
Col. Pierwszy z prawej  :)

Virtual Strike Fighter Squadron 313

"Failure to remove TrackIR prior to ejection may cause injury. If unable to remove TrackIR, a proper ejection body position (head back against the seat headrest) reduces the chance of injury from the TrackIR."

Offline bip3r

• *
  • 13 WELT
    • www.13welt.pl
« Odpowiedź #12 dnia: Czerwca 11, 2009, 15:50:47 »
Rodzice się mnie pytają kiedy wyrosnę z tych dziecinnych zabaw. Ze zdjęcia wnioskuję, że nieprędko  :002:

Qba.. ja na takie "zaczepki" zawsze odpowiadam z niekłamanym zdziwieniem: " A PO CO ?" :D
"Jestem Polak, a Polak to wariat, a wariat to lepszy gość." K.I. Gałczyński

13WELT YouTube Channel

KC

• Gość
« Odpowiedź #13 dnia: Czerwca 15, 2009, 16:57:54 »

Po prostu są zazdrośni =P

Miał bym pytanko - czy wy macie stałe terminy treningowe, czy ćwiczycie zawsze rożnie? Chetnie bym się załapał na lot... mam TS, mam Ventrilo... brakuje tylko jeszcze czas i IP  :004:

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #14 dnia: Czerwca 15, 2009, 17:38:43 »
Cześć!
Nie mamy stałych terminów treningowych. Szczególnie teraz jak jest ciepło :D
Najczęściej wygląda to tak, że trafiamy na siebie na Vencie albo umawiamy się wcześniej telefonicznie\GG.
Spotykamy się tak jak napisałem na Ventrilo (ktoś z góry musiał by podać IP, ja nie jestem uprawiony :P ), latamy na serwie osoby która ma aktualnie największy transfer z pośród zgromadzonych.

Pozdrawiam!