Autor Wątek: Wydzielone z Ciekawe zdjęcia z czasów II WŚ  (Przeczytany 1200 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Wydzielone z Ciekawe zdjęcia z czasów II WŚ
« dnia: Maja 11, 2009, 16:56:11 »
Gustownie zaparkowany... taki new age style. Prawie jak Schmeisser Mietkiem w 1944, a może 43?  :509:
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Odp: Ciekawe zdjęcia z czasów II WŚ
« Odpowiedź #1 dnia: Maja 11, 2009, 17:11:32 »
Widać, że się dobrze skumplowaliście. W przeciwnym razie Mazak wyciągnąłby należyte konsekwencje za wstawienie tej fotki z B-17 po raz chyba 5 w tym wątku, a 8 z uwzględnieniem lotniczego lol-u.
Podobnie jak to bywało z foto przedstawiającym nowy zasobnik do A-10  :118:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Ciekawe zdjęcia z czasów II WŚ
« Odpowiedź #2 dnia: Maja 11, 2009, 17:30:27 »
Widać, że się dobrze skumplowaliście. W przeciwnym razie Mazak wyciągnąłby należyte konsekwencje za wstawienie tej fotki z B-17 po raz chyba 5 w tym wątku, a 8 z uwzględnieniem lotniczego lol-u.
Podobnie jak to bywało z foto przedstawiającym nowy zasobnik do A-10  :118:

Jeszcze nigdy nie wyciągnąłem konsekwencji w stosunku do kogoś kto powtórzył zdjęcie. Natomiast te B-17 rzadziej się pojawiały na tym forum niż wymieniony przez Ciebie żołnierz podwieszony pod A-10. Nie wspominając już o tym, że ten gość potrafił się co trzecią stronę tematu powtarzać. A jak dobrze pamiętam jeszcze łacha darłem z Docentem z nich. Nie zmienia to faktu, że ten Liberatorek podoba mi się i kojarzy sie ze zdjęciem pewnej 109 która została m.in wykorzystana w jednym artykule na stronie KG200. Dlatego też mogłeś sobie darować przytyk pod moim adresem :icon_evil:. Masz do mnie jakieś halo, chcesz mi coś udowodnić to zapraszam na PW zamiast doszukiwać się czegoś czego nie ma, itp. układów.
« Ostatnia zmiana: Maja 11, 2009, 17:43:48 wysłana przez KosiMazaki »
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"