Witam
Mam takie pytanie-czy inni tez tak maja, ze ZAWSZE podczas uzywania skhval tv systemu , czy to w czasie namierzania za pomoca ,./; czy tez podczas namierzania nahelmowego (klawisz o) za kazdym nacisnieciem ktoregos z wyzej wymienionych przyciskow dysk rzezi ladne pare sekund?
Zauwazylem ze tak jest tylko zwiazane chyba z uzywaniem/namierzaniem ze skhvalem,i w sumie jest to strasznie irytujace i denerwujace, mimo ze w sumie nie zwalnia samej gry.
I chyba nie chodzi tu o ram/swap file bo mam 4 giga ramu i reszte komputera tez calkiem niezla;)
Najbardziej wkurzajace jest to ze chyba jak widac gra nie potrafi wykorzystac dostepnej pamieci,tylko non stop mieli dyskiem.
Oczywiscie pomijam tu mielenie dysku zwiazane z wczytywaniem tekstur,to calkiem inna bajka jest.
Moze ktos potwierdzic ze ma podobnie?glownie mi chodzi o to ze za kazdym razem jak sie nacisnie [o ]dysk mieli z 5 sekund, i tak za kazdym razem.
A moze juz sa jakies nieoficjalne metody/tweaki plikow ini, zeby gra lepiej korzystala z ramu?