Autor Wątek: W widoku 2D w miejscu zegarów analogowych są czarne plamy, a 3D dziura na wylot  (Przeczytany 10141 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

k1oor

• Gość
Czy to nie jest jakoś powiązane z Vistą+UAC? Czy to jeszcze na XP. W temacie jakoś nie doczytałem jaki to Windows. Pytam z ciekawości.

Nie przekonałem się do Visty i nie zamierzam.
Mój Windows to XP 32 bit.

Zegary C++, czyli DLL-ki przy pierwszych uruchomieniach pytają się użytkownika czy pozwoli on im działać i czy kolejnym razem też mają się zapytać o pozwolenie. Osoby z automatycznym życiowym nastawieniem na "nie" mogą sobie narobić tutaj problemów.

pozdrawiam
ROB

k1oor

• Gość
Windows'a 95 zainstalowałem jak pisałem recenzje Su-27 Flanker. Ze starym dobrym Dosem było mi bardzo dobrze.
Poza tym trzeba mieć trochę umiaru - partycja systemowa Visty to min 15 Giga... Na co to potrzebne? Na sterowniki wszystkich urządzeń na świecie? I jeszcze te wymagania sprzętowe.

Wiadomo biznes musi się kręcić więc nie można zrobić za dobrego systemu (bo jak nie bedzie potrzebny SP to programiści wylecą z roboty), za trwałego samochodu (no bo co będzie robił serwis - tu wręcz słyszałem o takim przypadku że po zmianie właściciela elementy metalowe głowicy silnika wymagające dopasowania - gniazda zaworów - zostały w nowszym modelu zastąpione plastikiem), no i to co mi się najbardziej podoba - przywiązanie do ropy - po co rozwijać badać/technologie alternatywnych napędów skoro może to rozwalić monopol ropny? Że technologia elektryczna w powijakach? Silniki spalinowe kiedyś miały po kilka koni a nie kilkaset, a samoloty były z drewna i płótna i latały z prędkością samochodu, a dzisiaj są z tytanu i przeganiają dźwięk.

Poza tym jak pokazuje moje życiowe doświadczenie czasami trzeba powiedzieć "nie" i czasami nawet coś jeszcze do tego dodać.
Poza tym jak to dzisiaj usłyszałem w TV - ale to było o Ameryce - swojego kongresmena trzeba pilnować i rozliczać z tego co obiecywał.

Może to paranoja, ale niektórym się zdaje że wiedzą najlepiej na świecie jaki system operacyjny mam mieć w kompie, jakiego procka na płycie, a może nawet jakie mieć auto i co jeść na śniadanie. Do myślenia daje kara jaką dostał Intel.
Kapitalizm to zdrowa konkurencja dla dobra klienta - bullshit!
Niestety mam Intela i na tyle mało kasy żeby go nie wyrzucić. Ale więcej Intela nie kupię.
Sorki za off-top.

Offline some1

• Global Moderator
Często gadasz sam do siebie? Apropo czego ten powyższy post?
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

kapulet

• Gość
To masz pecha Panie k1oor, bo akurat FSX najlepiej działa na Viście 64 i procesorach Intel 4-rdzeniowych.

k1oor

• Gość
Trudno, nie zawsze jest Dzień Dziecka. Dobrze że w ogóle działa. (to w temacie Intela).

A to co wygląda na gadkę do siebie to luźne przemyślenie o "automatycznym życiowym "nie"".

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Dobra, starczy tego bicia piany oraz narzekania na wszystko i wszystkich. Zegary wróciły na swoje miejsce czyli sprawa się rozwiązała. EOT.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"