Autor Wątek: MechWarrior  (Przeczytany 33773 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: MechWarrior
« Odpowiedź #60 dnia: Czerwca 19, 2010, 19:11:02 »
Czy MW4 MekTek jest darmowy, czy trzeba mieć płytę z oryginalnym MW4? Zainstalowałem MTXem i mi się pyta o płytę. Wychodzi na to, że trzeba zakupić MW4 Merc...
'"Pana, pana. Po ile te choinki?"

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #61 dnia: Czerwca 19, 2010, 19:21:20 »
Jest w pełni darmowy... ale po prostu problematyczny. U mnie MTX nie widzi MW4mercs zainstalowanego ich instalatorem z pliku ściągniętego torrentem, przy każdej próbie spatchowania, próbuje ściągać całość... co przy ich prędkości trwałoby dosłownie miesiące.

« Odpowiedź #62 dnia: Czerwca 19, 2010, 19:32:36 »
Bo pliki ściągnięte programem innym niż MTX trzeba instalować w specyficzny sposób. Najpierw wrzucamy do ściągania MW4 w MTX, wyłączamy MTX i podmieniamy plik który ma być ściągnięty na ten już ściągnięty. Instalacja trochę trwa i nie jest "widoczna", ale działa bez problemów z tego co pamiętam.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #63 dnia: Czerwca 19, 2010, 19:55:19 »
Jak ja bym pisał ten instalator to bym raczej uwzględnił powiązanie z MTXem by gra już była i tam widoczna... inaczej - po kiego muchomora osobny instalator ?

« Odpowiedź #64 dnia: Czerwca 20, 2010, 10:57:05 »
U mnie w MTXie wystarczy wybrać "Open file", wskazać ściągnięty plik i program sobie sam instaluje MW4 i patche. Niestety na razie mam ten sam problem co Dziobas- gdy wybieram jakiś tryb gry, MW się zawiesza.
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwca 20, 2010, 18:32:58 »
No właśnie u mnie tak to nie chce działać.

Wyrzuciłem teraz wszystko, zaczynam od czystej karty. Jakiś sukces już jest - Assault Tech się już zainstalował i zaktualizował.

« Odpowiedź #66 dnia: Czerwca 21, 2010, 20:17:53 »
Może zmieniłeś ścieżkę na której mają się instalować gry? Gdy wybierałem miejsce inne niż domyślne dla MW4 MTX się gubił.
Cytat: Sir Fred Hoyle
Space isn't remote at all. It's only an hour's drive away, if your car could go straight upwards

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #67 dnia: Czerwca 21, 2010, 20:26:47 »
Tak, ale nie w tym rzecz chyba.

AT ściągnął i zainstalował bez problemu. Merca zaczynał wiele razy i za żadnym nie był w stanie go zainstalować do póki nie ściągnąłem go osobno i nie wrzuciłem przez open file - który tym razem zadziałał. Już wszystko jest i działa... tylko dane kampanii szlak trafił ;)

« Odpowiedź #68 dnia: Lutego 18, 2011, 20:26:32 »
Jakiś czas temu w sieci krążył filmik z nowym mechwarriorem o nazwie: "Mechwarrior".
Projekt ucichł i przepadł, czy jednak coś się w nim posuwa?

Projekt MWLL 0.4.9 na Crysis wars dostarcza niezłej rozrywki, ale jest to tylko rozgrywka online, przydałaby się jakaś kampania dla pojedynczego gracza. 
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #69 dnia: Lutego 19, 2011, 11:21:21 »
Też widziałem ten filmik  który spowodował opad kopary u mnie (choć swoją drogą to pilota wzięli chyba prosto z treningu żeby walczyć z Atlasem face tu face to LOL :021:).Miałem nadzieję że coś z tego będzie bo trailer był wgniatający w fotel, a tu cisza jak makiem zasiał.Wyglądało na to że zaserwują coś w stylu MW 4 na nowym enginie.Ma ktoś jakieś informacje na temat nowego Mechworriora bo nie mogę się dokopać do żadnych informacji na ten temat :005: .

« Odpowiedź #70 dnia: Lutego 19, 2011, 14:13:12 »
Spróbuj TU (najpóźniejsze - i jedyne - screenshot'y z lipca 2009).
You are not stuck in traffic. You ARE Traffic.
Get a bike. Break FREE!
"Still in one piece. Good Job. Let's go home."

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #71 dnia: Lutego 19, 2011, 14:37:32 »
Obecnie studio pracuje nad Dukiem, wiec pewnie prace nad MW są wstrzymane.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #72 dnia: Lutego 19, 2011, 16:14:15 »
Nad Dukiem? Nad nim pracuje ekipa z Gearbox, co mnie osobiście irytuje, bo przez Duka przesunęli premierę Aliens: Colonial Marines, a nad Mechwarrior pracowało/pracuje Piranha Games.

« Odpowiedź #73 dnia: Lutego 19, 2011, 16:37:39 »
Czyli można powiedzieć, że szybko tego nie zobaczymy, zawsze będzie coś ważniejszego do zrobienia.

Mam nadzieję, że będzie zupełnie tak samo jak z MWLL, zapowiedź moda przerabiającego Crysisa, później wielka długa cisza i nagle (po chyba 2 latach?) ukazanie się pierwszej wersji beta 0.1.0 :) .
Pozdrawiam.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #74 dnia: Lutego 19, 2011, 16:44:30 »
Nad Dukiem? Nad nim pracuje ekipa z Gearbox, co mnie osobiście irytuje, bo przez Duka przesunęli premierę Aliens: Colonial Marines, a nad Mechwarrior pracowało/pracuje Piranha Games.
Piranha robią porta Duka na konsole na zlecenie Gearboxa ;)