Autor Wątek: Pomoc przy zakupie RoF  (Przeczytany 22911 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline some1

• Global Moderator
Odp: Pomoc przy zakupie RoF
« Odpowiedź #30 dnia: Czerwca 03, 2009, 20:42:51 »
Dla niecierpliwych, z tego sklepu ślą worldwide. Do Polski będzie 9$ w be sure two weeks.
http://www.fspilotshop.com/product_info.php?products_id=2126

EDIT:

Dla porządku wydzielone z głównej dyskusji.
« Ostatnia zmiana: Lipca 26, 2009, 13:45:15 wysłana przez some1 »
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

« Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 05, 2009, 19:16:55 »

Będzie przynajmniej jakaś odskocznia , I WW to ciekawy okres  :001:, ja zamówiłem
w  sklepie który podał Some.
    Teraz pozostało trochę poczekać.

Kacper

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 05, 2009, 22:06:17 »
Należę do tych niecierpliwych i zamówiłem już tydzień temu. Sklep fspilootshop ogłosił dzisiaj Rise of Flight jako towar dostępny od ręki

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 05, 2009, 23:51:59 »
Ja prawie też zamówiłem, ale... pomyślałem sobie, że w sumie co my o tych gościach wiemy, jako o twórcach symulatorów?! Otóż ja nie wiem nic! Uważam, że dać za to kilka pln, czyli zapłacić w rublach za ruską wersję, to mogę w ciemno. Ale 50 baksów, to ja mogę płacić kolesiom z Eagle Dynamics czy innej znanej ekipie - w końcu pracowali na to latami, a nie pierwszym produktem. Tak więc poczekam, poczytam co ludziska piszą o tej gierce, czy jest ona faktycznie symulatorem, a potem może wyłuskam kaskę. O ile oczywiście sytuacja z jej dystrybucją jakoś się unormuje. Dodam jeszcze, że taką głębie cierpliwości mam od dźedaja Mazaka :-)

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #34 dnia: Czerwca 06, 2009, 02:13:41 »
W sklepach na Ukrainie nadal KOTS nie ma. Kolejny wyjazd mam 29-30 może juz będzie.

miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: Czerwca 06, 2009, 12:47:21 »
Rutkov, Nadczłowieczeństwo na was liczy :-)

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #36 dnia: Czerwca 06, 2009, 12:49:44 »
Rutkov, Nadczłowieczeństwo na was liczy :-)

lol :D
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Kacper

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: Czerwca 06, 2009, 14:11:45 »
Przepraszam za wprowadzenie w błąd w poprzednim poście chociaż bez mojej winy ponieważ wczoraj wieczorem na stronie sklepu fspilotshop pojawiła się informacja że towar jest dostępny a dzisiaj została zmieniona data dostępności Rise of Fight na 17.06.2006

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: Czerwca 06, 2009, 14:56:57 »
...a dzisiaj została zmieniona data dostępności Rise of Fight na 17.06.2006

Forsę z karty zdjęli już?

Kacper

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: Czerwca 06, 2009, 17:06:59 »
zdjeli ale tak mi się podoba  ten symulator że grzecznie poczekam na dostawę oglądając poraz setny filmy z tego symulatora i ostatnio prezentowany w telewizji film z tego okresu wojny "Flyboys-bohaterska eskada"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: Czerwca 06, 2009, 18:20:31 »
Ja raz kupiłem w pre-paidzie. TRS2009. Abstrahując od jakości samej tej gry, sprawa była postawiona uczciwie. Jeśli się zrobiło pre- to wiadomo było, że trzeba poczekać miesiąc, ale cena była znacznie niższa (chyba o -30% o ile mnie pamięć nie myli). A tutaj panowie polecieli sobie w uja. Faktycznie sam widziałem, że wczoraj było dostępne, może więc wam wysłali, bo to była niejako 1 partia tego szajsu? W sumie mogli dać te 5-10$ zniżki za to, że ktoś całkowicie w ciemno daje im kasę z karty. Coraz natarczywiej narzuca mi się hipoteza "pazernego kacapa", który za każdy kolejny szmatolot będzie krzyczał tyle co różne lolki za badziew do FSXa... tylko, że defaultowym fsxie jest już sporo samolotów, a nie dwa zdjęte z sufitu.

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
« Odpowiedź #41 dnia: Czerwca 06, 2009, 20:57:36 »
O tym że data wydania jest przesunięta na 17 czerwca jest wiadomo od kilku dni...

Tymczasem wczoraj wydany został pucz 1.002, na ten miesiąc przewidzianych jest jeszcze kilka kolejnych.
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: Czerwca 06, 2009, 22:41:12 »
Tymczasem wczoraj wydany został pucz 1.002, na ten miesiąc przewidzianych jest jeszcze kilka kolejnych.

Podnosi na duchu, że można sputhować grę za >50$, choć się jej na oczy nie widziało, a się za nią zapłaciło :-) Goście IMHO są #2 po FighterOpsowej arenie 51.
A skoro było wiadomo od kilku dni, że nie wyjdzie, to niezłe motyle nogi z kolesi ze sklepu, że czardzowali karty. Nie ma co, coraz bardziej się zniechęcam, ale ma to też dobre strony, bo zaczynam doceniać całą otoczkę komercyjną FC/DCS.
Chyba jednak sobie dozbieram do STEELBEASTS PRO PE.

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline janweg

• *
  • Świętoszek
« Odpowiedź #43 dnia: Czerwca 07, 2009, 00:25:07 »
To ciekawe, ja w tym samym dniu co Some1 podał linka, kupiłem na FlightSim Pilot Shop i zapłaciłem PayPal. Na stronie sklepu sprawdziłem dzisiaj stan przesyłki i napisali, że już wysłali (zmienił się status zamówienia z Processed na Shipped). Jak dostanę, zaraz dam znać.

« Odpowiedź #44 dnia: Czerwca 07, 2009, 23:58:06 »

U mnie też kasa potrącona , status - shipped.