Autor Wątek: Pomoc przy zakupie RoF  (Przeczytany 22949 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kapulet

• Gość
Odp: Pomoc przy zakupie RoF
« Odpowiedź #75 dnia: Lipca 20, 2009, 21:37:23 »
Dość dawno nie używałem konta :011: Wpisuje numer ale jakoś nie od blokowywuje mi konta. Ma ktoś jakiś pomysł :011:

Welcome back!
Because your account has been inactive for a while, we've locked it for your security. To unlock it, all you have to do is receive an automated confirmation call at the phone number registered on the account. Click here to begin the process.
If you are unable to receive the phone call, please contact Customer Support.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #76 dnia: Lipca 20, 2009, 22:38:36 »
Dość dawno nie używałem konta :011: Wpisuje numer ale jakoś nie od blokowywuje mi konta. Ma ktoś jakiś pomysł :011:

Widzę, że się logujesz na anglojęzyczną stronę. Spróbuj na polskiej, powinno działać, przynajmniej u mnie tak jest, tzn, mogę się logować ebay.com (us) i ebay.pl. Może na polskiej wersji będzie jakaś bardziej treściwa informacja i procedura odzysku konta.
Zresztą, załóż sobie nowe konto :-) Chyba to najszybsza opcja :-) Płatność i tak będzie przez gejpala, więc tak naprawdę nie ma znaczenia jakie masz konto w gejbeju.

Tako rzecze,
Zaratustra

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #77 dnia: Lipca 22, 2009, 08:30:49 »
Zamówione, zapłacone. Pozostaje czekać :001:

Offline panzerjager

• *
  • Fritz Rauch
« Odpowiedź #78 dnia: Lipca 22, 2009, 12:33:22 »
Mam i ja  :001: 26 dni USPSem...
Pomerania 1945
Co. E 75th 9th Infantry Div. "Riverine Rangers"

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #79 dnia: Lipca 22, 2009, 16:19:52 »
Nie uwierzycie  :karpik
Po kąpieli, w majtkach, postanowiłem sprawdzić skrzynkę pocztową. Nie liczyłem na nic ciekawego. A tu... SZOK... już przyszedł RoF z Japonii!!!!!  :karpik :karpik :karpik :karpik Zwykła przesyłka za $5!!! Zamówione w zeszłą środę, zresztą jest post wyżej... i dziś, po tygodniu przyszło!!!
Biorę się za instalację :-)

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline some1

• Global Moderator
« Odpowiedź #80 dnia: Lipca 22, 2009, 16:33:29 »
Widzisz jaki urodzinowy prezent Ci zrobili :)
"It's not a Bug! It's an undocumented feature!"

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #81 dnia: Lipca 22, 2009, 16:55:55 »
Mam nadzieję, że moja też się wyrobi w tydzień :021:

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #82 dnia: Lipca 23, 2009, 08:45:42 »
Zamówiłem w Uesej przez ebay. Zobaczymy jak długo będzie szło, cena ze względu na 15$ opłaty za przesyłkę mało atrakcyjna ale nic tam. Nie będę czekał dłużej bo teraz mam trochę czasu na latanie potem będzie gorzej. Tak więc gogle mam pod ręką a szalik wyprany :). Drżyjcie tam w niebiesiech :)
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

kapulet

• Gość
« Odpowiedź #83 dnia: Lipca 23, 2009, 14:02:47 »
Proponuję odrębny wątek i temat "Fotografie i filmy z Rof" :020:
Ja dostałem dziś wiadomość że paczuszka została wysłana.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #84 dnia: Lipca 24, 2009, 01:25:01 »
Zamówiłem w Uesej przez ebay. Zobaczymy jak długo będzie szło, cena ze względu na 15$ opłaty za przesyłkę mało atrakcyjna ale nic tam.
....

Hmmm, może niepotrzebnie się pospieszyłeś z zamawianiem z USA. Z tego co czytam tutaj w temacie, średnia dostawy z USA to miesiąc czasu, czyli 5x dłużej (i drożej) niż czekałem ja na grę z Japonii. Dalej istnieje taka możliwość :-)

http://cgi.ebay.com/Rise-of-Flight-The-First-Great-Air-War-PC-Games-New_W0QQitemZ260452122501QQcategoryZ139973QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m183QQ_trkparmsZalgo%3DSIC%26its%3DI%252BC%252BP%252BS%252BIA%26itu%3DSI%252BUS-BWR%252BUCI%252BUCC%252BPSS%252BCRS%252BIT%252BUA%252BP%252BIIUM%26otn%3D2%26ps%3D33

Zobaczymy jak szybko dostanie kapulet z tego źródła, które mi w tydzień przysłało za $5 (wybaczcie, ale dalej jestem pod wrażeniem  :karpik ).

Tako rzecze,
Zaratustra Dr.I

« Odpowiedź #85 dnia: Lipca 24, 2009, 08:45:33 »
Zamówiłem dzisiaj z pilots.pl - zobaczymy czy podany na ich stronie termin rozpoczęcia dostaw 4 sierpnia zostanie dotrzymany.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
« Odpowiedź #86 dnia: Lipca 24, 2009, 08:46:52 »

Hmmm, może niepotrzebnie się pospieszyłeś z zamawianiem z USA.
No właśnie teraz oferta jest, a jak zamawiałem z USA to jej nie było :/. A na pewno bym zamówił sprawdzoną przez Ciebie ścieżką. Nie wiedziałem czy gościu ponowi ofertę. Na razie mam już od wczoraj w nocy status przesyłki "shipped" - czyli leci do mnie, mam nadzieję że nie płynie  :121:. No cóż, zobaczymy.
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #87 dnia: Lipca 24, 2009, 11:06:01 »
Zamówiłem dzisiaj z pilots.pl - zobaczymy czy podany na ich stronie termin rozpoczęcia dostaw 4 sierpnia zostanie dotrzymany.

Pilots.pl jest uzależnione od wydania europejskiego, a te będzie realizowane przez aerosoft, na stronie którego jest nadal informacja o wydaniu  Release: End of July 2009 (without guarantee) . Oznacza to, że wydawca nie gwarantuje terminu końca lipca, nie mówiąc o dokładnej dacie. Mam wrażenie, że w pilots.pl zastosowano kreatywny terminarz.
Tak więc nie dość, że cena w Europie i pilots.pl mało atrakcyjna, to jeszcze premiera pisana patykiem na wodzie. Osobiście bym polecał źródło, z którego sam brałem. Tanio i szybko.

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #88 dnia: Lipca 24, 2009, 12:32:55 »
Aerosoft na głównej stronie napisał że box i wersja download zostaną wydane na początku następnego tygodnia. Moja kopia niestety ciągle płynie z USA i dopłynąć nie może.

« Odpowiedź #89 dnia: Lipca 26, 2009, 04:05:31 »
Panowie
Gdzie zamówić to cholerstwo żeby doszło najszybciej ?