Autor Wątek: Wspólne latanie Online / Stawianie Serwera  (Przeczytany 110562 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
Odp: Wspólne latanie Online / Stawianie Serwera
« Odpowiedź #435 dnia: Kwietnia 26, 2011, 13:52:01 »
To panowie wczoraj latali? Oj... Moje doświadczenia z DFW mówią mi, że a) strzelec nie jest uber b) ginie nadspodziewanie często c) samolot zestrzeliwany jest prawie zawsze. Inna sprawa, że miło się lata i trochę bombek ma...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #436 dnia: Kwietnia 26, 2011, 14:03:40 »
Wczoraj, przedwczoraj i w sobotę. Zapowiadałem, że święta będą lotne. Swoją drogą zastanawiam się, czy jest możliwe stworzenie jakiegoś prostego skryptu, który można by wrzucić np do podpisu, który byłby w stanie sprawdzić czy serwer dedykowany jest online? Widziałem takie skrypty na stronach działające z różnymi grami, może byłoby to możliwe dla dedyka RoF?

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #437 dnia: Kwietnia 26, 2011, 14:45:47 »
Dobry pomysł. Procedura odpalania całego ROF'a z przyległościami by zobaczyć, czy ktoś w ogóle gdzieś jest i coś się dzieje - kłopot. Z Iłem mniejsze mecyje - sprawdzam przez stronę WWW, kto jest na serwerach, i ile osób...
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #438 dnia: Kwietnia 27, 2011, 14:50:07 »
Dzisiaj wieczorem eksperymentalnie zahostuję tę misję: http://riseofflight.com/Forum/viewtopic.php?f=270&t=18534 .
Będzie dużo roboty dla bomberów i DFW. Zapraszam.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #439 dnia: Kwietnia 27, 2011, 15:32:11 »
Będę bankowo...
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #440 dnia: Kwietnia 27, 2011, 15:33:49 »
Ja też będę - ja się bez bicie przyznaję, że jestem dzieckiem RoFa.... i chce więcej!

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #441 dnia: Kwietnia 27, 2011, 17:30:38 »
Z racji tego, że mam dzisiaj wyjątkowo więcej czasu serwer będzie online wcześniej, niż zwykle. W sumie po godzinie 18 możecie wbijać.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #442 dnia: Kwietnia 27, 2011, 22:58:48 »
Dzięki za serwer i misję. Jeśli chodzi o klimat było KAPITALNIE - żywa linia frontu, ostrzał artyleryjski, natarcie czołgów na lotnisko, wybuchy AAA, dymy etc.

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #443 dnia: Kwietnia 28, 2011, 07:11:13 »
Mnie się też podobało... piszę się na takie akcje.
Tylko czemu na ventylu nie odezwaliście się do mnie tylko szybciutko na inny kanał -- nie będę zgadywał...
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #444 dnia: Kwietnia 28, 2011, 07:43:26 »
Dzięki za serwer i misję. Jeśli chodzi o klimat było KAPITALNIE - żywa linia frontu, ostrzał artyleryjski, natarcie czołgów na lotnisko, wybuchy AAA, dymy etc.

I od czasu do czasu jakieś napalone AI Cię atakowało. Swoją drogą na tej mapce w pewnym momencie zaczynał się księżyc :).
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #445 dnia: Kwietnia 28, 2011, 08:10:04 »
Traun kanał do latania jest zawsze ten sam i zawsze z marszu tam wbijamy. Wiem, że jego nazwa może napawać Cię niepokojem i może dlatego zdrowy rozsądek podpowiedział Ci, aby za nami nie podążyć, ale nie martw się, ani się obejrzysz a będziesz zasuwał w ciasnej kabince strzelca w Gejocie z Qrdlem za plecami ...oczywiscie w komeżce.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #446 dnia: Kwietnia 28, 2011, 20:52:15 »
Zapraszam na powtórkę.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #447 dnia: Kwietnia 28, 2011, 23:30:11 »
Dzięki za serwer. Uczyłem się bembardować z SE 5. Barka, stacja, czołgi.... a na deser DFW :-)

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #448 dnia: Kwietnia 28, 2011, 23:52:22 »
A ja wszedłem późno, niedługo przed końcem misji, zniszczyłem SPADem 2 z 3 czołgów, co wrednie ostrzeliwały lotnisko. Następnie doleciałem do dwóch takich, co walczyło ze sobą, zdaje się w tym momencie jedynych oprócz mnie graczy na serwerze - czułem się, jakbym wpychał się komuś między wódkę i zakąskę... Wybaczcie.
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #449 dnia: Kwietnia 28, 2011, 23:53:09 »