Autor Wątek: Wspólne latanie Online / Stawianie Serwera  (Przeczytany 110514 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

_michal

• Gość
Odp: Wspólne latanie Online / Stawianie Serwera
« Odpowiedź #450 dnia: Kwietnia 29, 2011, 00:01:06 »
Dzięki za serwer. Uczyłem się bembardować z SE 5. Barka, stacja, czołgi.... a na deser DFW :-)

Tako rzecze,
Zaratustra

Zbombardowałeś DFW? ;)

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #451 dnia: Kwietnia 29, 2011, 00:08:53 »
Dobrze żeś mu Sorbifer przydzemił, bo skurczybyk mając mocniejszy silnik trzymał się na dystans  :021:
Tak czy siak jak już go wykańczałem, to zrobił ten sam manewr co koleś w passacie.... przyhamił, a ja wjechałem mu w ogon łamiąc śmigło  :006:

DFW został obrzucany małymi bombkami, które są wyrzucane z impetem dzięki ładunkowi prochu  :003:

Tako rzecze,
Zaratustra

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #452 dnia: Kwietnia 29, 2011, 00:11:40 »
Tak czy siak jak już go wykańczałem, to zrobił ten sam manewr co koleś w passacie.... przyhamił, a ja wjechałem mu w ogon łamiąc śmigło  :006:

Tylko nie w passacie  :118: Czerpałem najlepsze wzorce z TopGuna. A Tobie Qrdl podejrzanie często zdarza się wjechać w dupsko.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #453 dnia: Kwietnia 29, 2011, 18:19:53 »
Bo ja zakładam, że ofiara ma na tyle męskości, że będzie uciekać a nie stanie dęba i beczy. A poza tym, to 100x wole wchodzić od tyłu niż być wejśtym od tyłu.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #454 dnia: Kwietnia 29, 2011, 19:35:41 »
Ofiara może i tak, ale nie powinieneś na przyszłość czynić podobnych założeń w moim przypadku. Oczywiście dla dobra własnego śmigła  :021:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #455 dnia: Maja 02, 2011, 19:02:14 »
Latamy coś dziś, czy was kacowa depresja dopadła?!

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #456 dnia: Maja 02, 2011, 21:05:19 »
Zapraszam. Serwer online.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #457 dnia: Maja 03, 2011, 01:33:19 »
Dzięki za serwerek. Było bardzo sympatycznie. Ja odkrywam uroki Triplana, ale nie tego gejowskiego, tylko angielskiego :-).
« Ostatnia zmiana: Maja 03, 2011, 01:48:20 wysłana przez KosiMazaki »

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #458 dnia: Maja 08, 2011, 01:21:41 »
Wprawne oko uważnego obserwatora dostrzeże na tym screenie samolot Boskiego w bardzo ciasnym zakręcie. Dodajmy, że opanował ten manewr perfekcyjnie i stosuje go przy każdej nadarzającej się okazji.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #459 dnia: Maja 08, 2011, 10:17:02 »
Czasami się trafi egzemplarz gorzej skręcony... a Ty za to do perfekcji opanowałeś analne nożyce  :118:, tylko, że ja już nie wchodzę w Ciebie tak chętnie i szybko  :118: :118:

Wczoraj lataliśmy sobie trochę na starszym sprzęcie. Mam wielki szacunek dla potrafiących coś ubić z wanny. Ten obiekt latający traktuje każdy zakręt jak sztukas bombardowanie. Trzeba się określić, albo wysokość albo zmiana kierunku  :karpik . Oczywiście znacznie lepiej sprawa się ma z Gejportem 11, który widać ma przewagę nad eidekerem, ale nie aż taką, żeby sprawny pilot tego drugiego nie był w stanie posłać serii trafnych kulek. Wczoraj miałem przyjemność prowadzić walkę nawet z 2 eidekerami na raz (S! Vow, S! Kakol) i sam nie wiem jakby się to skończyło gdybym nie zastosował manewru "na beret". Najzwyczajniej w świecie nadleciałem nad Vowa (akurat on robił analne nożyce licząc na penetrację) i lekko siadłem mu podwoziem na beret. Tak jak kaczka moszcząca się w gnieździe. Efekt był piorunujący!! Dźwięki są niesamowite!!!!!!!!!!! Vow w płaski korku spadł, mówiąc na ventylu "ale o soo chodziii...?"!  :banan

Tako rzecze,
Zaratustra

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #460 dnia: Maja 28, 2011, 19:09:30 »
Coś dawno żeśmy nie latali..... vib, czyżbyś miał jakiś szlaban?!

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #461 dnia: Maja 28, 2011, 23:05:39 »
Nie, po prostu popołudniami ostatnio najczęściej morduję piankolota na łące. Poza tym nie otrzymałem sygnałów, że są chętni a wczoraj postawiłem serwer i pies z kulawą nogą nie zaglądnął. Dzisiaj pogoda nie sprzyjała przebywaniu na wolnym powietrzu, ale niestety miałem spotkanie towarzyskie. Jak są chęci to wystarczy sms, albo gadulec i stawiam na życzenie  :118: Sam bym chętnie rozprostował drąga.

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #462 dnia: Czerwca 03, 2011, 20:35:36 »
Ja wprawdzie dzisiaj nie polatam, ale serwer będzie stał cały wieczór. Zapraszam chętnych.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #463 dnia: Czerwca 07, 2011, 19:14:09 »
To może jutro, pod nowego putha? Kupię piwo, łiski.....

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #464 dnia: Czerwca 07, 2011, 20:15:09 »
Dobry pomysł, tak po 21. Jakbym się spóźnił pół ciuta to nie traćcie nadziei. Ale ja raczej na trzeźwo w środku tygodnia.