Autor Wątek: Wspólne latanie Online / Stawianie Serwera  (Przeczytany 110512 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

qrdl

• Gość
Odp: Wspólne latanie Online / Stawianie Serwera
« Odpowiedź #525 dnia: Lutego 17, 2012, 10:42:27 »
Vow, polatałoby się coś może dziś w dawnym dobrym stylu. Jakieś retro pukanko, tzn. Eindeker vs D.H. 2, a do tego może R.E. 8 i DFV jako misje szturmowe na lotniska (zresztą można by w okolicy dodać ze 2 fabryki albo obóz zajęcy albo pociąg)? Trochę mi brakuje naszej wspólnej zabawy? Może by się znaleźli jacyś inni chętni.
Osobiście deklaruję się na początek 20-21 do oporu.

Tako rzecze,
Zaratustra

ps. Tak, wiem, że ani E.III ani D.H. 2 nie dojdą maszyn 2-m, ale przecież to tylko dodaje smaczku :-)

« Odpowiedź #526 dnia: Lutego 17, 2012, 11:18:18 »
Mam coś specjalnego na takie okazje:

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #527 dnia: Lutego 17, 2012, 11:28:04 »
Mnie niestety nie będzie :(.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Ponury

• Gość
« Odpowiedź #528 dnia: Lutego 17, 2012, 11:39:50 »
...i tym sposobem z wieczornego gangbangu nici.  :020:

« Odpowiedź #529 dnia: Lutego 17, 2012, 12:12:16 »
Mam coś specjalnego na takie okazje:

Sugerujesz że piloci E.III kończyli jak bohaterowie Happy Tree Friends? :020:

Offline vowthyn

• *
  • dziecko RoF'a
« Odpowiedź #530 dnia: Lutego 17, 2012, 17:49:31 »
Niestety RoFa (i sprzęt symulotniczy) mam od jakiegoś czasu w rozsypce, nie mam ostatnich updateów, sprawdzonych pod nimi map, a ostatnio zmieniłem konfigurację sieci i jestem za NATem więc trzeba jeszcze skonfigurować router pod dedyka ROF. Brakuje mi ostatnio czasu po prostu.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #531 dnia: Lutego 17, 2012, 18:13:43 »
Srutki tutki, wszystkiemu winna ACTA.

« Odpowiedź #532 dnia: Lutego 18, 2012, 12:50:15 »

:021:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #533 dnia: Lutego 18, 2012, 13:12:14 »
Hmmmm, rozumiem, że to żaluzja do mojego wczorajszego startu zakończonego ścinaniem brzo.... tfu sosny :-)). Pragnę jednak podkreślić, że wszystko to wina wcześniej widzianej Gothy, która zrzuciła bomby helowe!!!
Ale było miło :-). Najpierw polatałem sobie trochę myśliwcami (pup, n17) - ogólnie nuuudaaaaaa pomijając oglądanie nagonek i team killów, a po zatankowaniu odpowiedniej ilości płynnego chleba, przesiadłem się w R.E. 8 i poleciałem na mój ulubiony cel - Pomacle :-).

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #534 dnia: Lutego 18, 2012, 15:12:52 »
E tam żaluzje od razu. Po prostu fotka mi się skojarzyła co nie dziwne ;)
A widok hovera na Re8, zwłaszcza z perspektywy strzelca - bezcenne  :banan

« Odpowiedź #535 dnia: Lutego 18, 2012, 17:53:17 »
Ja wczoraj na „syndyku” latałem na „drukarce”. Wykonałem cztery loty na fabrykę. Jest to mało opłacalne, bo dopiero po trzecim bombardowaniu fabryka padła (raz nie doleciałem, bo zdjął mnie jakiś Manfred) a mi przyznało tylko 100pkt. Wychodzi na to, że lepiej niszczyć „eszelony” i samochody. Latałem na 7000ft i dziwiły mnie samobójcze loty na Gotha na wysokości trawy, bo tam przecież i opl. bardzo silna no i myśliwce.
Widziałem „Boskiego” jak się ładnie pożegnał i wyszedł z serwera, bo skończył mu się już browar.

Pozdrawiam.
Nie da Ci żona nie da sąsiadka,
Nawet nie przyjdzie im to do głowy,
Tego, co da Ci sierżant sztabowy.

http://www.1pl.boo.pl/

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #536 dnia: Lutego 18, 2012, 19:13:32 »
Dla mnie ulubionym celem są lotniska, w następnej kolejności pociągi i stacje, zajęcze pola namiotowe też lubię, a w końcu fabryki, które nie są wdzięcznym celem dla pojedynczego samolotu, właśnie ze względu na konieczność wielokrotnego bombardowania (w warunkach on-line gdzie zwykle trzeba się kryć lub spieszyć). Jeśli chodzi o duże bombowce, to mają one szanse jeno z ludzką obsadą kmów i to ludków, którzy się na tym znają. Miałem raz okazję latać drukarką z gośćmi, którzy znali się na rzeczy. Jeden niski przelot = jedno zniszczone lotnisko. Po kilku takich akcjach zaczęło się kwieciste jęczenie, że powinno się tego zakazać, co dodatkowo wzmagało fun factor :-).

Tako rzecze,
Zaratustra

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #537 dnia: Lutego 24, 2012, 17:10:57 »
No to może dziś jakiś serwerek u vowa :-)?

« Odpowiedź #538 dnia: Marca 03, 2012, 13:43:57 »
Witka,
I mi brakuje serwerka u vowa, więc postanowiłem temu zaradzić. Postawiłem taki nieporadny serwerek - AWA test. Na razie testowo, z jakąś domyślną misją.
Mogę go stawiać na weekendy i inne "świąteczne" kawałki czasu.
Jednak nie mam czasu i zawzięcia do tworzenia misji. Ale jeśli macie koledzy jakieś wymagania i potrzeby, to z chęcią skorzystam z gotowych plików misji (np. vowthyna :-).

Pozdrawiam

PS
Co do serwerka u vowa, to przy okazji dziękuję vowthyn za stawianie serwerka, z którego ku wielkiej radości kilka razy korzystałem.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #539 dnia: Kwietnia 06, 2012, 17:56:15 »
Ja na Święta zrobiłem zapas bomb. Drżyjcie leszcze syndykatowe  :118: :118:.

Tako rzecze,
Zaratustra