Autor Wątek: "Fotografie" i filmy z RoF  (Przeczytany 16705 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: "Fotografie" i filmy z RoF
« Odpowiedź #30 dnia: Lutego 26, 2012, 21:51:13 »
http://youtu.be/5ag59c9Vlc4?hd=1

Lecieliśmy puścić z dymem kilka ciężarówek kiedy po drodze spotkaliśmy dwa Albatrosy DII. Jeden z nich zaskakująco szybko się zdematerializował :). Dosłownie jedna krótka seria i buuum!
Niestety chwilę później sam skończyłem podobnie dzięki flakowi chroniącemu ciężarówki.

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: Lutego 29, 2012, 08:56:10 »
Szybka dynamiczna akcja, bez dłużyzny :-). Widać, że po poprawkach Nie 17 też potrafi kąsać, chyba, że Alba był osłabiony czymś wcześniej  :021:.

« Odpowiedź #32 dnia: Lutego 29, 2012, 09:08:30 »
Właśnie nie, DII był nówka nieśmigana. To był chyba jeden przypadek na milion bo z reguły muszę je dziobać min. kilkadziesiąt sekund.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #33 dnia: Lutego 29, 2012, 10:52:23 »
7,69mm Minengeschoß  :020:

qrdl

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: Marca 13, 2012, 15:53:56 »
Wczoraj sobie latałem na Syndykacie i pierwszy raz miałem tak miła sytuację, że aż muszę się pochwalić.

Oto Reims i jego przepiękna katedra:

Celem w tym mieście był dworzec i jakiś magazyn, który był nieopodal. Jak się domyślacie, uwielbiam bombardowanie celów miejskich - och, jakże ja ubolewam, że nie ma żadnych bomb chemicznych czy biologicznych... - ale wracając do rzeczy: zbliżałem się do celów od zachodu, mając nadzieję na uniknięcie ostrzału przeciwlotniczego. W momencie zakręcania nad tory, został przez ze mnie i mojego strzelca zlokalizowany pociąg w ruchu, który zbliżał się do pięknego wiaduktu. Wyobraźcie sobie moje podniecenie jak zarówno wiadukt oraz akurat wjeżdżający na niego pociąg, zostały zbombardowane!  :banan :banan :banan

Dla takich chwil warto żyć! Wyobraźcie sobie miny wrażych pasażerów. Napiszę więcej, miałem też bomby żeby zniszczyć (na pewno został podpalony) budynek dworca znajdujący się nieco dalej :-).

Tako rzecze,
Zaratustra

« Odpowiedź #35 dnia: Września 28, 2012, 18:47:02 »
Gigabyte: P55-USB3, obecnie: i7 870 2.93 (3.72) poprzednio: i5 760 (3.49), RAM: 16GB, MSI 970. AV8R-01, Logitech G940, Thrustmaster Hotas X, Saitek Pro Flight Combat Rudder Pedals, FreeTrack