Autor Wątek: Poszukiwany ochotnik do wykonania nowego bannera forum?  (Przeczytany 8464 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Poszukiwany ochotnik do wykonania nowego bannera forum?
« Odpowiedź #60 dnia: Sierpnia 04, 2009, 14:54:30 »
Skoro poprzednia moja propozycja kojarzy się z zegarkami, to mam jeszcze coś takiego:

Jakby co to horyzont by się wyprostowało ;) Banner oczywiście byłby przeźroczysty, więc wkomponuje się w prawie każde tło.
PFS_milo

« Odpowiedź #61 dnia: Sierpnia 04, 2009, 15:04:11 »
Logo JOE.KING`a jest owszem ładne, ale nie zawiera tak naprawdę loga. Takiego, które bez bannera będzie się kojarzyło z naszym Forum. Wg mnie doskonale sprawdziłoby się w tej roli śmigło. Odpowiednio zrobione, rzecz jasna. Np delikatnie rozmyte (obracające się) Żeby lepiej zobrazować mój pomysł porównam je do loga BMW ( w końcu firma z tradycjami lotniczymi  :003: ) Śmigło jest pionowo a jego rozmycie w miejscu niebieskiego koloru jak w znaczku BMW, czyli 1/4 koła na każdą łopatę. Niestety grafik ze mnie żaden więc podaję tylko pomysł. Do tego loga oczywiście napis Forum Miłośników Symulatorów Lotniczych. Co wy na to?

empeck

• Gość
« Odpowiedź #62 dnia: Sierpnia 04, 2009, 15:08:51 »
W pierwszym poście chodziło o wymianę bannera, nie o robienie loga i koszulek ;)

Wg mnie banner JOE.KINGa jest całkiem niezły, ale zera i jedynki mi nie podchodzą :)

Offline lt Schmitt

• *
  • von Scheisse - forum CMHQPL
    • Kącik wiedzy o sprzęcie II WŚ ;-)
« Odpowiedź #63 dnia: Sierpnia 04, 2009, 23:53:24 »
Zamiast tego zero-jedynkowego tła można by wstawić nazwy symulatorów z naszego Forum :)
Wy macie racje, ale ja mam karabin
"Nigdy jeszcze w dziejach konfliktów międzyludzkich tak wielu nie zawdzięczało tak wiele tak niewielu" - sir Winston Churchill

« Odpowiedź #64 dnia: Sierpnia 06, 2009, 00:20:22 »
Jak koledzy chcieli, tak wywaliłem binarny burdel z tła i wstawiłem symulatory lotnicze, których nazwy przewinęły się na forum. Wyprostowałem horyzont i to właściwie tyle. Jakby były jeszcze jakieś sugestie to się poprawi/zmieni, ale narazie się wstrzymam, bo potrzebne jest zainteresowanie adminów (wiadomo - demokracji nie ma i to oni wybiorą ;)). Poza tym pewnie pojawią się graficy, artyści i przedstawią bannery na miarę kolekcji sztuki z Karinhall ;)

PFS_milo

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #65 dnia: Sierpnia 06, 2009, 01:02:06 »
Skandal ! ™ © ®

Nie ma Independance War, X3, Freespace, Descent, Battlecruiser 3000AD, Privateer, Orbiter, Space Shuttle Mission 2008, Flying Corps, itp. itd.

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #66 dnia: Sierpnia 06, 2009, 07:37:27 »
A gdzie jest F-14 Tomcat  :011: Zgłaszam oficjalne zażalenie do Administaracji Forum :118:
11:05 PM

Offline Leon

• Global Moderator
« Odpowiedź #67 dnia: Sierpnia 06, 2009, 09:32:26 »
Skandal ! ™ © ® BIS. Tytuły się powtarzają! :021:
Marcin Widomski

Pealuuga lipp, Surnupealuuga lipp, Tundmuste tipp, Sinu tundmuste tipp, See on ju vabadus hüperboloid, Insener Garini hüperboloid...

empeck

• Gość
« Odpowiedź #68 dnia: Sierpnia 06, 2009, 09:39:28 »
A gdzie jest F-14 Tomcat  :011: Zgłaszam oficjalne zażalenie do Administaracji Forum :118:

Tomcat jest przemodelowany :)

« Odpowiedź #69 dnia: Sierpnia 06, 2009, 12:02:29 »
Skandal ! ™ © ®

Nie ma Independance War, X3, Freespace, Descent, Battlecruiser 3000AD, Privateer, Orbiter, Space Shuttle Mission 2008, Flying Corps, itp. itd.

To forum symolatorów lotniczych... :) A drugiej strony nie wiem co tam HAWX robi, bo akcja tej gry się na Ziemii nie dzieje :P Zamiast HAWXa można by wstawić... może F-19/F-117 Stealth Fighter? Chyba wielu w to grało i tą grę wspomina się dobrze? :)

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #70 dnia: Sierpnia 06, 2009, 12:09:11 »
Miodek, Flying Corps i Space Shuttle Mission 2008 to nie lotnicze ? W każdej z wymienionych gier sie lata i każda swego czasu była symulacją.

Offline Sherman

• *
  • 1. Pułk Lotniczy, 2. Eskadra Wywiadowcza, 105.WPŚB
Marcin "Rahonavis" Rogulski (1986-2019)

Nie przepuszczą żadnej owcy,
Z drugiej chłopcy wywiadowcy.

« Odpowiedź #72 dnia: Września 17, 2009, 21:07:38 »
Co się stało z obecnym bannerem, że taki postrzępiony? Czyżby się zużył? ;) Czy tylko u mnie jest coś nie tak?
PFS_milo

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #73 dnia: Września 17, 2009, 21:28:48 »
Zaraz coś z tym się zrobi.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #74 dnia: Września 18, 2009, 19:52:11 »
A może coś w ten deseń?

PFS_milo