Autor Wątek: Pisze ten wontek bo sie wkurzyłem  (Przeczytany 1237 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline rutkov

• KG200
  • *
  • Versuchskommando
    • KG200
Pisze ten wontek bo sie wkurzyłem
« dnia: Sierpnia 22, 2009, 00:14:05 »
A czy Wy moderatorzy nie jesteście przewrażliwieni czasem. Nie rozumiesz wątku czy wontku to nie czytaj tematu. Ja nie odmawiam pisania negatywów na temat gry. Karajcie userów za nietrzymanie się regulaminu a nie blokujcie mozliwości wypowiedzi. Podzielmy wontek ;) na dwie części Wrażenia negatywne i wrażenia z gry pozytywne i będzie ok  :118:

A tak poza tym skoro jestem w kiblu to napisze :
Kaowiec jest gupi!
btw. to kapulet za ostro reagował i nas uziemili
miłośnik 110-tki    •    I/KG200_Doktor  ♥1972-†2006   •   Czekamy Ciebie czerwona zarazo, byś wybawiła nas od czarnej śmierci. Byś nam, kraj przed tym rozdarłszy na ćwierci, była zbawieniem, witanym z odrazą.    •   Han Pasado!    •    GDY WIEJE WIATR HISTORII, LUDZIOM JAK PIĘKNYM PTAKOM ROSNĄ SKRZYDŁA, NATOMIAST TRZĘSĄ SIĘ PORTKI PĘTAKOM

qrdl

• Gość
Odp: Pisze ten wontek bo sie wkurzyłem
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpnia 22, 2009, 00:26:18 »

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 22, 2009, 00:51:02 »
Gdyż jest to kibel a ja nawet nie mam RoFa to się w tym temacie wypowiem: :118:
(choć wiem, że nikogo włącznie ze mną to nie interesuje)
Nie kumam całego zamieszania wokół tego sima. Taki DCS - świetnie zrobiona symulacja pojedynczej maszyny, grywalność do bani. Widocznie taki za Bugiem jest trend i tyle. Przynajmniej mam wybór: chcę nowoczesnej symulacji wojskowego statku powietrznego odpalam DCS, interesuje mnie porządna (choć nie idealna) kampania online to wracam do Falcona. A jeżeli kogoś interesują jedynie bądź głównie "fotografie" dlaczego próbuje zamykać buzię oponentom? Trochę wyrozumiałości by się przydało A wątek do którego odsyłasz qrdl to raczej dla porównywaczy różnych simów śmiglaków.
Zresztą - co mnie to, ja się tylko śmieję.

Offline Blakhart

• Trolle
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 22, 2009, 09:40:02 »
Problem tkwi pewnie w braku wypoczynku...Za mało wolnego czasu na świeżym powietrzu w odmiennym stanie świadomości negatywnie wpływa na kontakty międzyludzkie.
Brak kobiety również...*

*żony się nie liczą

p.s.
Też się śmieję :) .