Autor Wątek: RoF. Plusy i Minusy gry.  (Przeczytany 9879 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: RoF. Plusy i Minusy gry.
« Odpowiedź #30 dnia: Października 02, 2009, 08:38:15 »
- minus.
Ja tez dostałem maila. Proszą mnie o wypełnienie ankiety z jednym pytaniem: dlaczego jeszcze nie kupiłem jakiegoś samolotu. Wzruszyła mnie ich troska.

pozdrawiam
ROB

« Odpowiedź #31 dnia: Października 02, 2009, 11:07:35 »
Ouuu...no to wygląda to już na zorganizowaną akcję / a co sie za tym kryje :011: /, bo jak sobie przypominam to mnie o to nie pytali, a też nic u nich nie kupiłem :002:
Raczyli jednak nadmienić, że na grudzień 2009r. szykują coś extra :010: dlatego zbierają różne informację od juzerów, którym ROF "szczególnie przypadł do gustu i dlaczego" :004: 
Spokój cechuje Mistrza.

« Odpowiedź #32 dnia: Października 02, 2009, 21:10:12 »
Wygląda na to, że ci którzy nie grają są pytani dlaczego nie grają i co im się nie podoba, ci którzy grają  - ale na standardzie - są pytani o zamiary i powody nie kupowania dodatków, a ci którzy grają i kupują dodatki nie są pytani w ogóle.

pozdrawiam
ROB

empeck

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: Października 02, 2009, 23:47:48 »
Hehehe, zabawne te ankiety są :) Ciekawe, dlaczego się nie zapytali dlaczego ja nie kupiłem samolotów :(

Wracając do tematu, 'kiedyś mają się pojawić kampania i serwer dogowy', może wtedy dodam plusa do tego wątku :)

http://wwiaircombat.com/articles/rise-of-flights-upcoming-plans-revealed-at-7th-german-simulator-conference

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #34 dnia: Listopada 23, 2009, 19:06:49 »
http://riseofflight.com/en/error?aspxerrorpath=/en

poważny problem, padło wszystko, równiez nie da się polatać RoF'em.
Nie ma to jak aktywacja gry online :\
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl