Autor Wątek: zakręcony- do czego jest to forum ?  (Przeczytany 1621 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kapsel

• Gość
zakręcony- do czego jest to forum ?
« dnia: Września 12, 2009, 09:52:47 »
czy mógłby mi ktoś wskaząć , jakie tematy są tu , na tym forum preferowane ?
zadję pytania, zamyka się tematy, nie udzielając odpowiedzi,radząc by szukać w klawiszologii,a w kalwiszologii tego nie miałem, bo ktoś inny był życzliwy i mi pomógł .
zamyka się tematy nie pozwalając wogóle zadać pytania,próbuję zadac pytanie w poście dla początkujących, również nie publikuje się pytania,o co chodzi  na tym forum ? to prywatne forum ?
mam problem z a-10 i mawerickiem ,w szukaj, nic nie ma.
ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co biega na tym forum ? bywam na różnych forach,ale to jest chore.
zato pełno wpisów o błędach w pisowni
ktoś tu musi mieć pełno kompleksów,w  szkole same pały były ? 
człowieku pomóż

znowu sprawdzanie przez moderatora ? jest tu jakieś miejsce jak hyde park ?

Temat przeniesiony do WC ze względu na pisanie "po polskiemu" - zamiast po polsku!
Razorblade1967
« Ostatnia zmiana: Września 12, 2009, 10:36:58 wysłana przez Razorblade1967 »

Odp: zakręcony- do czego jest to forum ?
« Odpowiedź #1 dnia: Września 12, 2009, 10:28:05 »
ktoś mógłby mi wytłumaczyć o co biega na tym forum ? bywam na różnych forach,ale to jest chore.
zato pełno wpisów o błędach w pisowni
ktoś tu musi mieć pełno kompleksów,w  szkole same pały były ? 
człowieku pomóż

"Pały" w szkole to zapewne były właśnie u Ciebie, obserwując Twoje umiejętności posługiwania się ojczystym językiem (chyba, że jesteś obcokrajowcem, ale rozpoczynanie zdań wielką literą jest charakterystyczne dla większości europejskich języków).

Poczytaj to Forum - pomoc tutaj jest udzielana chętnie i często w sposób "łopatologiczny" (wręcz obrazkowy i to właśnie np. w dziale LO), ale Twoje posty świadczą o braku szacunku dla osób to czytających. Zacznij pisać poprawnie po polsku, starannie (spacje, kropki itd.) i zadawaj pytania w sposób sensowny - to na pewno otrzymasz pomoc - tak jak otrzymało ją wielu użytkowników. Nie widzę powodu pomagać komuś kto mnie "olewa" pisząc w taki sposób jak Ty.

Jak się Tobie zasady tego Forum nie podobają to wolna droga - nie ma przymusu pisania tutaj. Takie zasady tutaj obowiązują i nie nikt nie będzie tego zmieniał tylko dlatego, że Tobie nie chce się czasem wcisnąć klawisza "Shift".
« Ostatnia zmiana: Września 12, 2009, 10:55:02 wysłana przez Razorblade1967 »

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
« Odpowiedź #2 dnia: Września 12, 2009, 12:10:04 »
O matko i córko  :icon_eek: Ja już myślałem , że mnie nic nie zdziwi. A tu taki kwiatuszek  :karpik

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
« Odpowiedź #3 dnia: Września 12, 2009, 14:55:07 »
Czytając tego Pana przypomniał mi się kawał
 Do gościa w Krakowie podbiegają kibole i krzyczą:
- Komu kibicujesz Wisła czy Krakowia....
a koleś odpowiada:
- Panowie, spokojnie ja z Warszawy jestem.....
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #4 dnia: Września 12, 2009, 19:49:04 »
Komu kibicujesz Wisła czy Krakowia

Jak już to Cracovia :004:
11:05 PM

« Odpowiedź #5 dnia: Września 12, 2009, 21:02:28 »
Oj, Szelma czepiasz się... Jak zadali takie pytanie to abeesy były i szukali pretekstu a nie zastanawiali się nad pisownią :021:
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali