Autor Wątek: Odp: Problemy, pytania o gre online  (Przeczytany 1451 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Sugar

• Gość
Odp: Problemy, pytania o gre online
« dnia: Września 06, 2009, 21:57:40 »
Witam serdecznie.
Mam pytanko które nurtuje mnie już od dawna wierze ze uzyskam odpowiedz a wiec...
Już jakiś czas temu zacząłem swoja Przygodę z AF za jakiś czas chciałbym spróbować  swoich sil online problem tylko w tym ze mam nieoryginalna wersje AF poza tym nie jestem pewien czy AF wystarczy żeby moc latać online bo szczerze mówiąc  jestem nieco zdezorientowany gdyż czytałem wiele wątków na forum i wygląda na to ze potrzebuje OF mam na myśli latanie wspólnie z pilotami z 13 WELT (być może w przyszłości  zaciągniecie się do Eskadry ;).Zamierzam kupić oryginalna grę tylko teraz pytanie która AF , OF ,  RD???Bo rozumiem ze latanie na pirackiej wersji nie wchodzi w grę??
Pozdrawiam

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #1 dnia: Września 06, 2009, 22:07:02 »
... problem tylko w tym ze mam nieoryginalna wersje AF poza tym nie jestem pewien czy AF wystarczy żeby moc latać online bo szczerze mówiąc  jestem nieco zdezorientowany gdyż czytałem wiele wątków na forum i wygląda na to ze potrzebuje OF mam na myśli latanie wspólnie z pilotami z 13 WELT (być może w przyszłości  zaciągniecie się do Eskadry ;).Zamierzam kupić oryginalna grę tylko teraz pytanie która AF , OF ,  RD???Bo rozumiem ze latanie na pirackiej wersji nie wchodzi w grę??
Pozdrawiam

Ba, nawet wspomnienie o piracie grozi Ci tym, że za chwilę zaczniesz mocno kuleć (a to będzie Twój najmniejszy problem).
Generalnie na Twoim miejscu modliłbym się do Boga o ponowne narodziny, bo Twojego starego (aktualnego) ja w 13-ej nie zobaczy nikt.

Sugar

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: Września 06, 2009, 22:19:59 »
Dziękuje za szybki odpis
Wiem ze nieoryginalna wersja gry nie ma się co chwalić ale tak się złożyło ze ja dostałem od znajomego i tak się zaczęło...jednak zawsze bylem za tym aby kupować oryginały doceniając tym samym twórców danego materiału czy to gry czy płyty muzycznej...czy oprócz zganienia mnie na wejściu otrzymam jeszcze jakieś pożyteczne wskazówki?

//-----------------------------
Masz rację - naprawdę nie ma się czym chwalić! Niestety stanowisko administracji w tej kwestii oraz zapisy regulaminu są jasne. John Cool.
« Ostatnia zmiana: Września 06, 2009, 22:24:58 wysłana przez John Cool »

Offline Wacha

• 13 WELT
  • *
« Odpowiedź #3 dnia: Września 06, 2009, 22:30:55 »
Do usług.
Tak - zmądrzej.
"Wiem że coś jest złe ale i tak to robię" to dowód że tego potrzebujesz.
"Wiem że piracenie jest nieetyczne, ale dostałem pirata od kolegi to co miałem zrobić - wyrzucić? Lepiej napisać o tym na the forum i upewnić się że 13welt mnie chce w swoich szeregach"
Jakich jeszcze wskazówek potrzebujesz - co następnego ściągnąć z torrentów?

Edit:
O, zdążyłem zobaczyć jedynie powiewający skrawek czarnego płaszcza za rogiem...
« Ostatnia zmiana: Września 06, 2009, 22:36:01 wysłana przez Wacha »

Sugar

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Września 06, 2009, 22:35:58 »
Rozumiem Przepraszam nie chciałem zeby tak to wyglądało macie racje wygłupiłem się ;(
Inaczej zapytam możecie mi doradzić jaka wersje gry powinienem kupić by moc grac online i która na dzień dzisiejszy jest najbardziej aktualna?

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #5 dnia: Września 06, 2009, 23:16:46 »
Kup ta "RD"...

O, zdążyłem zobaczyć jedynie powiewający skrawek czarnego płaszcza za rogiem...

To Janek też lata w skórzanym płaszczu?  :002:

Sugar

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: Września 06, 2009, 23:25:25 »
RD ?Możesz rozwinąć ten skrót?

Offline Gerrah

• *
  • 13 WELT pilot
    • 13 WELT
« Odpowiedź #7 dnia: Września 06, 2009, 23:29:16 »
.Zamierzam kupić oryginalna grę tylko teraz pytanie która AF , OF ,  RD???
"Right now, you're probably the smelliest Lartnei in the galaxy."
"Excuse me?" Lafiel's eyes narrowed. "Did you just say that you'd like to die? I can help you with that."

Offline Lukas

• 13 WELT
  • *
  • MiG Killer
« Odpowiedź #8 dnia: Września 06, 2009, 23:31:31 »
AF jest dobry do nauki jest też najbardziej stabilny online, warto go kupić i od niego zaczynać. Loty odbywamy na OF i tutaj potrzebujesz Falcona 4.0, na którego OF jest instalowany. Niestety nabyć go można już tylko na ebayu bądź allegro.
"Throw a nickel on the grass, save a fighter pilot's ass"

Sugar

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Września 06, 2009, 23:42:04 »
Dziękuję mam już namiary gdzie kupić AF czekałem tylko na podpowiedź...
Nie chciałem nikogo urazić, czapka z głowy dla wszystkich uczestniczących w tym forum i latających. Wiem jaka to żmudna praca by opanować choć w pewnym stopniu tak zaawansowany symulator lotu.
« Ostatnia zmiana: Września 15, 2009, 12:29:38 wysłana przez Syringe »