Autor Wątek: Wings of Fury 2  (Przeczytany 1223 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wings of Fury 2
« dnia: Września 28, 2009, 23:44:52 »
Właśnie przypadkowo wykopałem, że istnieje coś takiego jak Wings of Fury 2! Oczom nie mogłem uwierzyć, że wylazł na świat następca takiej super legendy w którą zagrywało się na 386DX. Ile to godzin się przelatało... aż strach pomyśleć. Najlepsze jest jednak to, że tytuł jest za FREE, a podobno stworzyła go grupka POLAKÓW. :)
Zapraszam na stronkę: http://wingsoffury2.com i życzę smacznego.  :020:

Offline srk76

• *
  • =PFT=Sroka76
Odp: Wings of Fury 2
« Odpowiedź #1 dnia: Września 29, 2009, 16:03:45 »
Chyba mój pierwszy "symulator" :)
Dziękuję

« Odpowiedź #2 dnia: Września 29, 2009, 16:39:31 »
Z tego co napisali pełna wersja jeszcze się nie ukazała. Ta dostępna to chyba jakaś stabilna pre-release czy coś w ten deseń.
Mogliby ją wydać na iPhone'a. W domu raczej nie będzie mi się chciało siedzieć przy biurku i w to grać chociaż darzę jedynkę dużym sentymentem. Jak już usiądę na swoim tronie to wolę spędzić wolny czas przy czymś poważniejszym (FSX lub BS). Takie gierki idealnie nadają się na przenośne konsole.

Offline CF23-BoozerEX

• *
  • Wherever you are...
« Odpowiedź #3 dnia: Października 08, 2009, 20:31:03 »
Heej, dzięki za link! Bardzo ładna, pastelowa grafika, zmienne pory dnia, fajna woda. W porównaniu do oryginału to piękna gierka. Poziom trudności natomiast (szczególnie lądowanie i kołowanie na windę) dużo niższy niż w grze na C-64, na którym zresztą grając w tę grę tak się raz "zagrałem", że na drugi dzień zaspałem do pracy ;).

~S~

Booze

PS: Nad dźwiękiem to IMHO powinni jeszcze popracować