Dobra zamontowane i przetestowane. Jestem content

. Fajnie działa i precyzyjnie. Sama instalacja nie jest problemowa, zajęła mi ze 40 min ale z połowę tego czasu albo i więcej, to ja muszę stanowisko rozbierać

. Grzybek mógłby stawiać jedynie większy opór ale trzeba będzie się przyzwyczaić. Wydaje się to bardzo precyzyjne i bez porównania jest lepiej niż to co było. Z minusów - raczej nie użyje się tego jako przycisku, bo zawsze się przesunie lekko gałkę. Z tego co widzę, jak się wciska po prostu grzybek działa dość lekko, co jest dobre przy naprowadzaniu kursora na pewno ale już nie przy wciśnięciu do czego trzeba użyć znacznie więcej siły. Chociaż to mniejszy kłopot dla mnie, bo ja i tak lockowanie podpisuje sobie gdzie indziej. Co ważne, a tego się obawiałem najbardziej, nie przeszkadza w cofaniu/pchaniu przepustnicy (chodzi mi o coś takiego:
https://youtu.be/yx29Fbb2Rqc?t=1155), okazało się jednak, że jak trzymam przepustnicę to jednak nie zahaczam o to i jest git. Ja dałem od razu okrągłą podkładkę pod grzybkiem, ta kwadratowa faktycznie ma dość duży skok, więc ją podmieniłem już na samym starcie.

Nie instalowałem firmware od TH ponownie, miałem 23. Potem reset osiek pod Windowsem, kalibracja z narzędzia z DeltaSim Thumbstick_Sensor_Calibration_Tool, jak w instrukcji albo na tym filmiku co powyżej. Potem jednak zainstalowałem ten Delta_Sim_Fast_Slew_v100 (firmware) i znacznie poprawia on działanie tego Slew Stick, który jest jeszcze bardziej precyzyjny po tym (kwestia częstotliwości). To polecam wrzucić chociaż nie jest obowiązkowe. Wszystko hula. Miałem jedynie problem z tym, że ja mam wajchę nie Warthog tylko Hornet, jakoś jej nie widział potem w TARGET (a z tym latam), odłączyłem, zainstalowałem sterowniki na nowo, podłączyłem i jest znów widoczny Hornet stick. Wszystko więc ok

.