Autor Wątek: Odp: Wyszedł oficjalny patch 4.09  (Przeczytany 928 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Meehau

• *
  • CyC
Odp: Wyszedł oficjalny patch 4.09
« dnia: Października 17, 2009, 22:26:48 »
Problem w tym, że to wszystko obcojęzyczne fora a ja no speak english, nie paniemaju pa ruskie, no spruchen deutch ;(

Tak trzymaj stary.

[gmod]Proponuję powstrzymywać się od takich bezsensownych i spamerskich komentarzy. Jak się nie ma nic do powiedzenia na temat to lepiej czasem milczeć. Razorblade1967[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Października 17, 2009, 23:18:25 wysłana przez Razorblade1967 »
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Offline Meehau

• *
  • CyC
Odp: Odp: Wyszedł oficjalny patch 4.09
« Odpowiedź #1 dnia: Października 17, 2009, 23:28:33 »
Post nie był bezsensowny, lecz napisany w celu zawstydzenia Adamka997, który z rozbrajającą szczerością prezentuje swoje nieuctwo i leserską postawę. Cóż, uważam, że nie jest to godne naśladowania i zachowania takie trzeba tępić w każdy możliwy sposób.
Meehau
"The milk of aircrew kindness comes in very small containers and has a quick expiration date"

Odp: Odp: Wyszedł oficjalny patch 4.09
« Odpowiedź #2 dnia: Października 18, 2009, 01:00:17 »
Mój niemiecki jest szczątkowy, rosyjski podobnie, z angielskiego trzy słowa na krzyż, innych nie znam I NIKOGO NIE BĘDĘ ZA PRZEPRASZAŁ.
"Różnica między mną a wariatem jest taka, że ja wariatem nie jestem."
                                                                                  S. Dali

Odp: Wyszedł oficjalny patch 4.09
« Odpowiedź #3 dnia: Października 18, 2009, 06:47:02 »
Post nie był bezsensowny, lecz napisany w celu zawstydzenia Adamka997, który z rozbrajającą szczerością prezentuje swoje nieuctwo i leserską postawę. Cóż, uważam, że nie jest to godne naśladowania i zachowania takie trzeba tępić w każdy możliwy sposób.

Tępić w "każdy możliwy sposób" to należy akurat takie zachowania jak Twoje (bo poprzednio zdawało mi się, że to tylko głupkowaty spam, teraz widzę że po prostu chamstwo), nie widzę niczego złego i godnego potępienia w postach Adamka997 - w jego pytaniach bynajmniej nie ma nic nagannego. Poprosił o pomoc z rzeczą, którą sobie nie radzi (w tym przypadku modowaniem) i dostał w odpowiedzi link do stron obcojęzycznych. Poinformował więc o swojej nieznajomości języków obcych. I teraz albo mu ktoś zechce pomóc i napisze po polsku jak i co ma zrobić, albo nie. Natomiast Twój komentarz był zwykłym bezsensownym i złośliwym spamem.

Bynajmniej Adamek997 z powodu braku znajomości języków nie reprezentuje "nieuctwa i leserskiej postawy", natomiast Ty tym ostatnim komentarzem (już w WC) zaprezentowałeś swoje buractwo. I możesz sobie "tak trzymać", ale jeszcze jeden podobny komentarz pod adresem innego użytkownika Forum i się będziemy żegnać.

Dalszej dyskusji nie przewiduję (wątek zamykam) - znajomość języków obcych nie jest ani w tym kraju, ani na tym Forum obowiązkowa. Nie świadczy też o czyimś nieuctwie (bo np. znam wielu ludzi mających zdolności, dużą wiedzę i umiejętności w zupełnie innym kierunku niż języki), natomiast spam, bezsensowne złośliwości i obrażanie bez powodu innych użytkowników Forum jest naganne i będzie tępione w "każdy możliwy sposób". Kolejne posty takie jak zaprezentował Meehau idą do kosza, a autor na urlop.
« Ostatnia zmiana: Października 18, 2009, 09:50:47 wysłana przez Razorblade1967 »