Autor Wątek: Korean Front (propozycja?????)  (Przeczytany 912 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
Korean Front (propozycja?????)
« dnia: Października 19, 2009, 08:24:27 »
Witam Panów serdecznie.
Po zainstalowaniu AAA 1.2 - w końcu nowy butions pozwolił mi zainstalować wszystkie nowe suszarki z frontu koreańskiego     i       zakochałem się w nich. Modele znakomite, modele zniszczeń rewelacyjne -- modele lotu moim zdaniem też oddane znakomicie.

W związku z tym mam do Was pytanko. Są na stronie zawodnicy o międzynarodowych kontaktach może by szepnęli słówko tu i ówdzie.
Front może być rewelacyjny i pierwszy raz nie miałbym problemu z lataniem po jednej jak i po drugiej stronie konfliktu.
Maszyny są  zrównoważone .. a taktyka i walka wymaga zupełnie innego podejścia... o wiele bardziej trzeba szanować energię i o wiele delikatniej zaciągać drąga.. no i wszystko dzieje się o 1,5 raza szybciej niż w IIww.

Samolotów jest trochę dla Komunistów proponuję:
       -   IŁ-10, Tu-2, Ła-7,Jak 9, Mig-15 i MiG15bis
Alianci:
-   Mustang, Corsair, B-29, B-25 ,Lockheed P2V Neptune,  F-84G ThunderJet, P2V5_Neptune,  F84F1_Thunderstreak, F-86Sabre A.

Samoloty są bardzo stabilne w locie. Wczoraj atakowałem statki w porcie lecąc 10m nad wodą i pomimo bardzo dużego  o.plot cel zniszczyłem.
Czekam na jakiś odzew….
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952

Offline JG300_Hauptmann Kuba

• JG300
  • *
  • Jagdflieger
Odp: Korean Front (propozycja?????)
« Odpowiedź #1 dnia: Października 19, 2009, 16:18:20 »
Bardzo ciekawa sprawa. Jak jest z tymi modelami lotu i uszkodzeń to by się jeszcze okazało w dłuższych testach frontowych.

Problem w tym -> jak przekonać dużą liczbę ludzi do latania na modach - część osób obawia się oszukiwania - inna nie umie ich zainstalować, jeszcze innym Iłek się znudził lub klimat Korei nie będzie odpowiadał i tak dalej i tak dalej. Spróbować można oczywiście. Problem w tym, że popatrz sobie na "klasyczne" fronty dziś : pozostałości AW2 oraz RvB 315'tych (swoją drogą bardzo fajny front) - lata tam garstka ludzi, którzy latali kiedyś fronty.

Czy uda się znaleźć odpowiednią liczbę ludzi do takiego projektu (chodzi o to, żeby nie czekać na misję po 3123 godzin), jak odciągnąć ludzi aktualnie latających RvB, AW2,ADW lub zbliżający się AW3, oraz kto, jak i w jakich ramach miałby opłacać serwer takiego frontu? Dalej: kod źródłowy frontu. Chcemy znowu latać typowy Bellum po raz 1000czny, czy szukamy czegoś konkretniejszego. Jeżeli to 2gie, to kto ma czas aby siedzieć przy kodzie frontu i wprowadzać nowe ciekawe zmiany?

PS.
Swoją drogą -> widzę, że niedługo tak pójdzie, że front będzie zaczynał się od Francji 1914 na Fokkerach Eindekkerach, poprzez Hiszpanię 1936-39 na He51 i Me109B,D i C, dalej 2ws z FW190D9 na Berlinie 45, a potem Korea 50, Vietnam 57 - 75 :D a na deser Operation Iraqui Freedom :PP :D

Offline traun

• *
  • CM, RoF, CoD
Odp: Korean Front (propozycja?????)
« Odpowiedź #2 dnia: Października 23, 2009, 10:18:23 »
No cóż może taki front dałby choć odrobinę świeżości -- bo ile można razy przechodzić od Finlandii do Berlina czy ganiać się ze spitami w Afryce i we Włoszech.
Jest przepiękna mapa Koreii -- kto nie widział polecam zajrzeć na:
http://allaircraftarcade.com/forum/viewtopic.php?t=15842

Samoloty do lekkiej poprawki -- proszę o lusterka we wszystkich:) chyba że tylko u mnie nie ma....
Sabre jest OK ale przydała by się wersja F odrobinę szybsza która mogła by dogonić MiG15bis bo obecnie nie ma on godnego przeciwnika..
No i jakiś mod na F-84G ThunderJet bo jest on przepiękny ale lata jak cegła (no chyba że tak latał naprawdę).

Gram teraz w campanię koreańską i jestem zachwycony .....niestety nie jest jeszce ona na najnowszej mapie i modach --ale i tak jest wspaniała....
Pozdrawiam chłopaków z EKG
GG 4834952