Autor Wątek: Wings of Prey  (Przeczytany 63483 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wings of Prey
« Odpowiedź #195 dnia: Marca 17, 2010, 12:24:59 »
Takie pytanie: Jak u was z widzialnością innych samolotów, czy problem (przynajmniej dla mnie) z iłka nadal występuje? Tzn. czy nadal na maxa ciężko zobaczyć samoloty, które znajdują się pod tobą z odległości większej niż ~1000m?
Kostek
JG300

Qbeesh

• Gość
« Odpowiedź #196 dnia: Marca 17, 2010, 14:21:33 »

Nie latałem na P-47..., ani w FSX'ie.

A, to polecam. Taka luźna uwaga.

Co do WoP to pomału się łamię, bo lubię ładne obrazki, które, jesli są naprawdę ładne, mogą mi zrównoważyć brak HC Sim Features. Ale najpierw chyba sobie zaliczę Ka-50.

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #197 dnia: Marca 17, 2010, 16:46:40 »
Cała zbędna dyskusja, wylądowała w barze:

http://www.il2forum.pl/index.php?topic=12941.msg222476#msg222476

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #198 dnia: Marca 17, 2010, 18:08:50 »
Takie pytanie: Jak u was z widzialnością innych samolotów, czy problem (przynajmniej dla mnie) z iłka nadal występuje? Tzn. czy nadal na maxa ciężko zobaczyć samoloty, które znajdują się pod tobą z odległości większej niż ~1000m?
Wg mnie jest lepiej niż w Iłku ale też nie jest tak różowo. Osobiscie ustawiłem sobie klawisz przybliżenia na Joyu, który od razu przybliża maksymalnie, po zwolnieniu wraca do pozycji wyjściowej. Zwiększa to zasięg widzenia dość znacznie.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Dzigi

• Gość
« Odpowiedź #199 dnia: Marca 17, 2010, 19:28:38 »
Zobaczcie jak to wyglada na filmiku ;p http://www.youtube.com/watch?v=4bHkDdTJvK8

Offline Sorbifer

• *
  • OstBlock. Tu i Teraz.
« Odpowiedź #200 dnia: Marca 18, 2010, 13:48:13 »
Pięknie to wygląda, rzeczywiście pięknie... Och! Nie kupię (teraz), ale pięknie!
Sorbifer.
OstBlock.
Kiepsky.

Dzigi

• Gość
« Odpowiedź #201 dnia: Marca 19, 2010, 22:27:08 »
Sorbifer zrób tak jak ja. ;] Ściągnij z steama albo jak nie masz steam to na gamehell.com idziałem, że jest wersja demo do pobrania. ;]
Z singla są dwie misje: jedna to obrona Dover druga walka na Berlinem w siłach armii Rosyjskiej. Samoloty cudownie się palą :D ( dawno nie grałem w iła gdzie się palą mimo, że mam, ale nie działa ;/ ) eksplozje są równie dobre. Jedna rzecz trochę może psuć zabawę to łatwość dla osób już trochę grających w iła ;] ( w recenzjach jakie widziałem w TV i wgl mówią ze ciężko xDD ale widać ze żółtodzioby :D ). Jest poprawka na samolot i cele naziemne oraz nie ma takich bajerów jak otwórz klapy opuść podwozie tylko naciskając klawisz G opuszcza klapy i podwozie jednocześnie. ;]
[gmod] Piękny post. Aż zasłużył na nagrodę +20. Proszę dbać o pisownię. Syringe.[/gmod]

« Ostatnia zmiana: Marca 20, 2010, 10:13:15 wysłana przez Syringe »

kendo999

• Gość
« Odpowiedź #202 dnia: Marca 25, 2010, 08:46:56 »
czy moze ktos mi wytlumaczyc czemu mam bardzo slabe wibracje na joystiku  cyborg 3d force saitek gra ma update  1029 w grze ił 1946 wszystko ladnie smiga

[gmod]Szanowny Kolega już był upominany za pisownię. Skoro nie ma rezultatów to "+20" ode mnie. Dziadek Kos.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Marca 25, 2010, 08:59:43 wysłana przez Kos »

kendo999

• Gość
« Odpowiedź #203 dnia: Marca 25, 2010, 09:30:53 »
panie moderatorze czy pan niema co robic  tyko zajmowac sie bzdurami typu  ś .ć .ą.ę  piszac post i tak kazdy wie oco chodzi  a dyktando gramatyczne na ocene  nie pisze ,wiec dajcie sobie troche na luz

[gmod]W takim razie proszę wróć teraz do szkoły i lepiej napisz te dyktando, może w końcu się nauczysz poprawnie pisać! John Cool.[/gmod]
« Ostatnia zmiana: Marca 25, 2010, 11:46:56 wysłana przez John Cool »

empeck

• Gość
« Odpowiedź #204 dnia: Marca 25, 2010, 09:51:38 »
Nie prościej dostosować się do zasad forum, okazać trochę szacunku czytającym Twoje posty i pisać poprawnie?

Offline syringe

• *
  • Centipede
« Odpowiedź #205 dnia: Marca 25, 2010, 10:26:17 »
Widać nie.
Ale kolega już sobie odpocznie od pisania.

zbylon

• Gość
« Odpowiedź #206 dnia: Marca 26, 2010, 13:33:54 »
Witam.
Jestem początkujący jeśli chodzi o symulatory, tzn mam troszkę doświadczenia z Flight Simulator X - przeszedłem kilka, może kilkanaście lekcji, ale było to dość dawno i niewiele już pamiętam. Ostatnio w moje ręce wpadło Wings Of Prey. Przyznam, że gra zrobiła na mnie spore wrażenie, jednak moja wiedza na temat symulatorów jest niewielka a mam pewne opory jeśli chodzi o granie w trybie arcade ;). W trybie realistic co chwila wpadam w korkociąg. Nauczyłem już się z tego wychodzić, jednak nie zawsze mi się to udaje. O celnym strzelaniu do wroga to narazie mogę sobie tylko pomarzyć ;)
Może ktoś z bardziej doświadczonych pilotów mógłby udzielić mi kilku lekcji online ?? ;)
Posiadam joystick Logitech Extreme 3D. Byłbym również bardzo wdzięczny, gdyby ktoś pomógł mi w jakiś logiczny sposób przyporządkować klawisze. Na razie mam to zrobione troszkę "na pałę". Przydałaby się rada doświadczonej osoby. Z góry dziękuję i pozdrawiam!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #207 dnia: Marca 28, 2010, 22:50:02 »
WoW

Wings of Luftwaffe

http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--Wings-Luftwaffe--pre-order-1

Cóż za pomysł :D Beda tez misje dla niemieckiego pilota. Więcej info dam na www.
« Ostatnia zmiana: Marca 28, 2010, 23:13:27 wysłana przez YoYo »

www.yoyosims.pl

Wiking

• Gość
« Odpowiedź #208 dnia: Marca 29, 2010, 18:11:36 »
Cześć.
Mam do Was pytanie, na które oczekuje odpowiedzi:
Czy da się ustawić liczbę samolotów sojuszniczych, bo ja mogę tylko wroga do 16?
A co za zabawa 1:16?

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #209 dnia: Kwietnia 06, 2010, 19:28:30 »
Wyszła nie łatka tylko ŁATA, patch 3,35 GB :D

dodam tylko, że to Beta więc jak ktoś nie chce to nie ma musu  :118:
http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--update-from-1-0-2-9-to-1-0-3-2
Osobiście czekam na wersje oficjalną.