Autor Wątek: Wings of Prey  (Przeczytany 63408 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Odp: Wings of Prey
« Odpowiedź #210 dnia: Kwietnia 07, 2010, 19:43:00 »
Witam
Jest już wersja oficjalna "puczyka ", od wczoraj bardzo schudła, dzisiaj waży tylko 1,32 GB.
http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--update-from-1-0-2-9-to-1-0-3-2-1

Zasysam!

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #211 dnia: Kwietnia 07, 2010, 23:54:03 »
I jest też addon Wings of Luftwaffe, tam zmalało, tu wzrosło, cena 15$. ciekaw tylko jak namiesza z językiem?
http://yuplay.com/story.php?title=Wings-Prey--Wings-Luftwaffe-1
Paczyka jutro łyknę, ale specjalnych zmian tam nie widzę.
webmaster,   YoYosims - jeśli lubisz symulatory lotnicze

www.yoyosims.pl

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #212 dnia: Kwietnia 09, 2010, 09:03:12 »
Zasysam!
Jak działa z wersją PL? Czesi np. narzekają, że im się gra wywaliła po łatce 1032.

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #213 dnia: Kwietnia 09, 2010, 09:51:50 »
Witam
Po instalacji łaty gra bez problemu odpaliła, ale zachciało mi się sprawdzić pliki - podawało mi że jest błąd w 2-3 plikach. Więc jeszcze raz zainstalowałem łatę i  "zaczęły się schody" - gra na początku ładowania wywalała mi się. Przeinstalowałem całość, po kolei zainstalowałem łaty i teraz działa bez zastrzeżeń, mimo, że po sprawdzeniu sumy kontrolnej nadal pokazuje mi błąd.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #214 dnia: Kwietnia 09, 2010, 19:03:58 »
OK, dzieki, no na właśnie Forach zagranicznych ludzie trochę narzekają ale do zabawy online i tak trzeba mieć tę nową 1032, a Wings of Luftwaffe masz?

www.yoyosims.pl

Wiking

• Gość
« Odpowiedź #215 dnia: Kwietnia 09, 2010, 20:00:19 »
Ludzie możecie mi odpowiedzieć?

« Odpowiedź #216 dnia: Kwietnia 09, 2010, 20:28:11 »
Hejka
Dodatek "Wings of Luftwaffe" nabyłem jeszcze w "starej cenie", są w nim  2 nowe samoloty Ju-88 i P-39 oraz pakiet pojedynczych misji (10 szt) dla Luftwaffe. Wszystkie napisy w grze są po polsku (opis misji. polecenia w trakcie misji także). 1032 obsługuje teraz 8 języków (poprzednio były 3 - 4). Nadal jednak są X na stateczniku pionowym i czasami zdarza się, że nie można potwierdzić opcji myszką tylko trzeba z klawiatury zaznaczyć je i potwierdzić.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #217 dnia: Kwietnia 09, 2010, 23:34:18 »
Cześć.
Mam do Was pytanie, na które oczekuje odpowiedzi:
Czy da się ustawić liczbę samolotów sojuszniczych, bo ja mogę tylko wroga do 16?
A co za zabawa 1:16?
Nie można

www.yoyosims.pl

empeck

• Gość
Wings of Prey 2
« Odpowiedź #218 dnia: Maja 17, 2010, 20:02:28 »
Już nad sequelem pracują:

http://forum.yuplay.com/index.php?s=62dfa175fa7a801467322d132a9c8a0d&showtopic=2297

W dwójce ma być edytor misji, nieco większe mapy (przynajmniej niektóre), budynki które będzie można zniszczyć. Na moje to taki większy patch będzie, ale co tam. W jedynkę nie grałem, demko mi starczyło.

« Odpowiedź #219 dnia: Maja 26, 2010, 09:28:27 »
Witam. Znalazłem na tym forum osoby, które grały lub grają w Wings of Prey. W związku z tym mam prośbę o pomoc. Utknąłem w pierwszej misji w Ardenach, w tej co muszę eskortować transportowce do Bastogne. Doleciałem z nimi nad Bastogne, zniszczyłem wszystkich "bandytów", włącznie z naziemnymi, moje transportowce latają w kółko nad Bastogne, a gwiazdka przy zadaniu nie chce się "wypełnić" i jak wychodzę z misji (bo ile można latać w kółko i w pobliżu Bastogne) to pisze, że nie udało mi się jej ukończyć. Straciłęm już 3 wieczory na tą misję + na szukanie w googlach pomocy. Dlatego pozwoliłem sobie na rejestrację i poszukanie pomocy na Waszym forum.
Jeśli ktoś mógłby podsunąć rozwiązanie to będę wdzięczny.

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #220 dnia: Maja 26, 2010, 19:34:57 »
A daj screena z opisu misji. Moze sobie przypomnę.

www.yoyosims.pl

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #221 dnia: Maja 26, 2010, 22:22:45 »
Miałem to samo, rozwiązanie jest banalne - wywal WoP i zainstaluj Sturmovika :)

A tak poważnie to misje mają skopane skryptowanie i w ogóle kampania jest robiona pod arcade więc latanie na full real nie ma w niej sensu. WoP ma potencjał, ale zamiast go wykorzystać wolą wydać sequel i jeszcze nieco kasy wydoić, smutne...

Offline YoYo

• Administrator
  • Wieczny symulant
    • YoYosims
« Odpowiedź #222 dnia: Maja 26, 2010, 22:58:06 »
O przepraszam, przeszedlem cała jako f.real :D ale fakt, czasem musiałem zgadywac o co chodzi autorom. Moj ulubiony fragment , mówi pilot Spitfire "kazano nam polecieć Bostonami i zbombardowac cel" :D

www.yoyosims.pl

« Odpowiedź #223 dnia: Maja 31, 2010, 15:17:13 »
A daj screena z opisu misji. Moze sobie przypomnę.
:)Screena nie dam, bo jestem akurat na urlopie w Chorwacji :) ale chodzi o misję, w której najpierw mam odnależć eskadrę transportowców, potem je osłaniać w drodze nad Bastogne, tam one mają zrzucić ładunek. No i odnalazłem je, osłoniłem, dolecieliśmy nad Bastogne, zniszczyłem wszystkie samoloty wroga, teraz latam w kółko za moimi transportowcami i nie wiem, co zrobić, żeby misja była zaliczona. A nie przejdę do następnej, jak tej nie zaliczę. No i tak w kółko :)
A co do rady, żeby przesiąść się na Stormovika, to grałem i w to. Ale ja raczej lubię arcadówki, nie mam cierpliwości do symulatorów.

« Odpowiedź #224 dnia: Czerwca 07, 2010, 22:17:56 »
Nikt nie pomoże ? Wróciłem z urlopu i znowu 3 godziny spędzone nad Bastogne i nic. Misja nie chce się ukończyć. Szukałem znowu w googlach (chociaż kodów, żeby odblokować resztę misji) ale też nic. Chciałbym tę grę ukończyć, bo nie po to dałem za nią tyle kasy, żeby do us...ej śmierci latać nad Bastogne :)