Autor Wątek: Lock On Flaming Cliffs 2.0  (Przeczytany 99129 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Lock On Flaming Cliffs 2.0
« dnia: Listopada 17, 2009, 18:29:55 »
 :karpik Uwaga!  :karpik

Chwycić się czegoś mocno! O ile tytuł tego wątku już Was nie przewrócił :)

Nie ma co się rozpisywać. Po prostu sami sprawdźcie: Announcing Flaming Cliffs 2.0

Janku! Nowy model żabuli :) Coś dla Ciebie :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
Odp: Lock On Flaming Cliffs 2.0
« Odpowiedź #1 dnia: Listopada 17, 2009, 18:36:14 »
Z jednej strony bardzo się cieszę, a z drugiej troszkę mnie smuci fakt wydania 15$ za to samo :P. Niemniej pożyjemy zobaczymy. Może się okazać, że to najlepiej wydane 15$ ;). No i jeszcze mnie martwi to stwierdzenie "early 2010", jak wiadomo u ED róznie z tym bywało :D.
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #2 dnia: Listopada 17, 2009, 18:50:17 »
Wyprzedziłeś mnie sniffer właśnie usunąłem swój temat o planach wydania przez Eagle Dynamics - Lockon Flaming Cliffs 2.0, poza tym ogromnie się cieszę że w końcu coś świeżego zawita w świecie Loczka. Lista ficzerów napawa optymizmem, a najbardziej możliwość grania online z użytkownikami DCSa w COOPy i inne misje lub po prostu naparzanki :002:
martwi to stwierdzenie "early 2010"
Mazaczku ponoć piszą że będzie dostępna w styczniu tak że w pierwszym kwartale powinni się zmieścić - Tu łiks bi siur :004:
11:05 PM

« Odpowiedź #3 dnia: Listopada 17, 2009, 18:54:34 »
Mało tego, że "early" to we FAQ można się doczytać że chodzi o... January! Ale bardzo ciekawa będzie konfrontacja DCS:BS vs. LO:FC 2.0. Mam tu na myśli wspólnego MP :) Brzmi nieźle... i tak niezła niespodzianka po tym jak już przestałem wierzyć w 1.13

Szelma: :D No 'zarombiście' że takie coś się dzieje. To już znaczy że przez kilka lat (mam nadzieję) się nie odkleję od LO zamiast się przekwalifikowywać na DCS.

FlamingCliffs forever! :)

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #4 dnia: Listopada 17, 2009, 19:36:52 »
Flaming Cliffs forever! :)
Potrzebujemy tylko pracy takich gości jak:
Ricardo - Kokpity - do miesiąca ma wyjść paczka tekstur HD do ruskich sprzętów
Jumper - Kokpit HD do F-15
59th Reaper - Nowy model MiG-29 ale to wczesny WIP
Ktokolwiek kto zrobi nowy model SU-33
i nie potrzebujemy przez kolejne 2-3 lata nowego simma, a ja chyba się nigdy nie ożenię :118:

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #5 dnia: Listopada 17, 2009, 19:37:16 »
Wiecie, w zasadzie maja gotowca z DCSa, wszak podstawka to ta sama miała być :). Z ta datą wydania to była luźna dygresja, choć nie doczytałem z tym Styczniem.

Zobaczymy jak to wszystko wyjdzie. Narazie się na nic nie nastawiam i Wam proponuję tak samo, bo z tych coopów może być jeszcze kupa ;). Aczkolwiek to miło, że postanowili wydać tego patcha 1.13 :D.

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #6 dnia: Listopada 17, 2009, 19:43:25 »
Hmmm, nie doczytałem, ale czy osoba nie posiadająca ani FC1.0, ani FC2.0 lecz mająca DCSa będzie miała możliwość wspólnej gry z graczami FC ?

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #7 dnia: Listopada 17, 2009, 19:51:49 »
Tak :002:

poko24

• Gość
« Odpowiedź #8 dnia: Listopada 17, 2009, 20:21:27 »
Powiem jednym słowem - SUPER! :D

Jednego nie kumam. Co to znaczy: "- Limited 6 DOF cockpits that move up, down and sideways according to maneuvering"?

McHaron

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: Listopada 17, 2009, 20:26:05 »
Będą pewnie jakieś ograniczenia w porównaniu do DCS ... Jasna ciasna, to może i ja do latania wrócę ... w końcu o właśnie przez to co wyprawiali przestałem ...
S!

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: Listopada 17, 2009, 20:26:18 »
Nie są to może zmiany rewolucyjne ale fajnie wiedzieć że starzejący się Flaming Cliffs zostanie odświeżony. Jak słusznie sniffer prawi, Panowie połechtali mnie nieco nowym modelem 3D Su-25, istniejącym wprawdzie już od dawna ale zapowiedzianym na duuużo później. Poza tym od jakiegoś półtora roku latam chyba najczęściej zwykłą żabą (częściej niż Su-25T). Mapka z DCSA również cieszy i mi bardziej odpowiada bo Krym mi się strasznie przejadł :D Szkoda tylko że nie dojechali na północy do takiego Budionowska a w Gruzji aż po Tbilisi i bazę Marneuli, ale co tam, na ewnetualną wojnę w Abchazji (1992-1993) teren jak znalazł (W poczciwym loczku niestety niekompletny). Jeśli faktycznie zawarte będą te dwa elementy to z miejsca oświadczam że będę całkowicie zadowolony :)

Poza tym myślę że najlepiej poczekać i zobaczyć co z tego faktycznie wyjdzie. Ja w każdym razie na pewno kupię, choć może nie od razu :)

Offline KosiMazaki

• Administrator
« Odpowiedź #11 dnia: Listopada 17, 2009, 20:29:55 »
@poko24

W DCSie masz pełen 3D kokpit więc możesz sobie za HUD zajrzeć. W tym nowym FC zblokują niektóre osie tak abyś nie mógł zajrzeć za kokpit :P.

Offline Ronald

• *
  • LOv1.12a FS2002
« Odpowiedź #12 dnia: Listopada 17, 2009, 20:34:07 »
Ciekawe jakie toto będzie miało wymagania. Jeśli takie same jak DCS to...

Offline Szelma

• *
  • Tomcat Tribute
« Odpowiedź #13 dnia: Listopada 17, 2009, 20:35:48 »
W tym nowym FC zblokują niektóre osie
Mam nadzieję że można będzie "Położyć głowę na ramieniu"
 :121:

« Odpowiedź #14 dnia: Listopada 17, 2009, 20:38:42 »
Właśnie. Jeszcze nie podali wstępnych wymagań nie? Bo teraz nie wiem czy inwestować w kompa czy ps3...