Autor Wątek: Lock On Flaming Cliffs 2.0  (Przeczytany 99202 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline sanCH0

• *
  • DCS:BS, LO:FC2
Odp: Lock On Flaming Cliffs 2.0
« Odpowiedź #15 dnia: Listopada 17, 2009, 20:41:15 »
Wymagania z pewnością będą zbliżone do tych z Balck Shark'a ponieważ będzie zaimplementowany jego engine...
Polish Virtual Air Force - LO:FC 1st FIS Sanch0

« Odpowiedź #16 dnia: Listopada 17, 2009, 20:45:01 »
No to inwestuję w kompa... na PS3 jednak nie ma symulatorów a odświeżony Lock On zapowiada się obiecująco. Dzięki :)

poko24

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: Listopada 17, 2009, 21:54:40 »
No i takie podejście mnie się podoba Falcon. :D Symulatory forever!!!

« Odpowiedź #18 dnia: Listopada 18, 2009, 09:04:21 »
a ja chyba się nigdy nie ożenię :118:
Szelma, Ty ponoć pracujesz w pokoju z samymi babami!? Po co się żenić w takim układzie? :) Mi się też nie spieszy  :118:

Narazie się na nic nie nastawiam i Wam proponuję tak samo, bo z tych coopów może być jeszcze kupa ;). Aczkolwiek to miło, że postanowili wydać tego patcha 1.13 :D.
Też się nie nastawiam na nie wiadomo co, chociaż trochę się trzęsę :) Na poważnie: każde tego typu 'odświeżenie' jest jak najbardziej wskazane, nawet za te drobne :)

A te coopy to i tak sobie nie wyobrażam 'cooperować' z Czarną Akułą siedząc w mojej 'Sunii' chyba że będę latał dookoła :D  :021: :D

« Odpowiedź #19 dnia: Listopada 18, 2009, 11:17:01 »
Pomysł całkiem niezły z tą nową odsłoną, ale szczerze mówiąc mogliby dorzucić jakiś nowy "flyable". ;)

A fighter pilot is noted for intelligence, independence, integrity, courage, and patriotism. "Fighter Pilot" is a state of mind, not a job title. Therefore, not all people who fly fighters are fighter pilots, nor do all fighter pilots fly fighters, some of them drive trucks.

Offline czarnyolek

• *
  • gg 9176114
« Odpowiedź #20 dnia: Listopada 18, 2009, 11:54:27 »
Pomysł całkiem niezły z tą nową odsłoną, ale szczerze mówiąc mogliby dorzucić jakiś nowy "flyable". ;)

Nie zrobią tego bo sami by sobie odebrali klientów na nowe DCSy

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: Listopada 18, 2009, 14:57:27 »
Lock On: Flaming Cliffs 2.0 - artykuł na SimHQ:

http://www.simhq.com/_air13/air_434a.html

Widzę że wprowadzili drobną kosmetykę IŁSa w Su-25T  :banan

A z nowym modelem 3D Su-25 wcale nie żartują  :001:

« Odpowiedź #22 dnia: Listopada 18, 2009, 16:33:56 »
To nie ILS, to jest symbologja wihra :)

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #23 dnia: Listopada 18, 2009, 17:03:48 »
Nie zrozumieliśmy się - IŁS to skrót od Indikator na Łobowym Stielke, czyli po rosyjsku odpowiednik HUDa. To miałem na myśli a nie wskazania do lądowania przyrządowego  :001:

Zaś to że jest tam przedstawiona symbolika przy odpalaniu ppk Wicher to się samemu już domyśliłem :) Ale w pewnym sensie masz rację, mogłem napisać HUD zamiast tego IŁS - wówczas by każdy czytający wiedział o co chodzi.

Offline KosiMazaki

• Administrator
    • http://www.kg200.il2forum.pl
« Odpowiedź #24 dnia: Listopada 18, 2009, 17:18:23 »
Poprawiony Ropuch w wersji "lite" cieszy ;)
I/KG200_Doktor  1972-†2006

"Herr Rittmeister wylądował, klasnął w dłonie mówiąc: Donnerwetter! Osiemdziesiąt jest godną szacunku liczbą"

« Odpowiedź #25 dnia: Listopada 18, 2009, 17:25:02 »
Aha - dziekuje za informacje :)

Nie zrozumieliśmy się - IŁS to skrót od Indikator na Łobowym Stielke, czyli po rosyjsku odpowiednik HUDa. To miałem na myśli a nie wskazania do lądowania przyrządowego  :001:

Zaś to że jest tam przedstawiona symbolika przy odpalaniu ppk Wicher to się samemu już domyśliłem :) Ale w pewnym sensie masz rację, mogłem napisać HUD zamiast tego IŁS - wówczas by każdy czytający wiedział o co chodzi.

poko24

• Gość
« Odpowiedź #26 dnia: Listopada 18, 2009, 17:39:49 »
Witaj GG! :D Nie wiedziałem, że tu czasem zaglądasz.

Mój białoruski kolega, z którym będąc na studiach mieszkałem w jednym pokoju w akademiku, non-stop używał skróty IŁS mówiąc o HUDzie - tak więc ja się już przezwyczaiłem do tego nazewnictwa.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #27 dnia: Listopada 18, 2009, 20:07:10 »
GGTharos - mam do Ciebie pytanie, czy Flaming Cliffs 2.0 będzie się instalować na LO + FC? Czy na samo LO? Nie mogę znaleźć tej informacji na oficjalnym forum.

Offline Yarden

• *
  • Wirtualny Dywizjon 316
« Odpowiedź #28 dnia: Listopada 18, 2009, 20:46:54 »
Hmm... tak czytam ten artykuł na Simhq i nasuwa mi się pytanie: czemu będą nowe kampanie dla szturmowców, a dla myśliwców nic? Tak po macoszemu troszkę je traktują... wszyscy tylko w Żabę zapatrzeni, zauroczeni  :003: No niby będzie ten IFF dla F-15, ale...
Też tak sobie myślałem, że fajnie gdyby był jakiś nowy flyable... Mig 31 na ten przykład  :003: Tym samolocikiem by sobie nie odebrali klientów na DCSa przecież...
"Nie mogę patrzeć na bitego człowieka, nie mogę! Jeżeli bije ktoś inny." - Hermann Brunner

John Cool

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: Listopada 18, 2009, 21:17:58 »
Hmm... tak czytam ten artykuł na Simhq i nasuwa mi się pytanie: czemu będą nowe kampanie dla szturmowców, a dla myśliwców nic?

Dla szturmowców może i będą, ale przy okazji też dodają że Each aircraft will have several new single missions [...] więc może faktycznie nie będzie dedykowanej kampanii dla F-15C, ale pewnie dołożą dla każdego występującego typu w grze po kilka misji single :)