Autor Wątek: RoF na direct2drive - 50% taniej do końca tygodnia.  (Przeczytany 2719 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

empeck

• Gość

Odp: RoF na direct2drive - 50% taniej do końca tygodnia.
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 02, 2010, 20:22:50 »
Rada dla tych którzy myślą, że trafiła się niezła okazja i już sięgają po środek płatniczy - koniecznie sprawdźcie demo, żeby potem nie było zdziwki.
Nie kupiłbym tej gry, nawet gdyby dodawana była do najnowszego numeru Pani Domu za 5,99 i nie jestem w tej opinii osamotniony.  :003:

« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 02, 2010, 21:34:18 »
Ja tę grę kupiłem i dokupiłem również kilka samolotów. Nawet komputer zmodernizowałem do tej gry i mimo pewnych zastrzeżeń nie żałuję. Produkt jest rozwojowy a temat świeży i wciągający. Nie ma co siać defetyzmu, bo długo przyjdzie nam jeszcze czekać aż Rosjanie zrobią BOBa

« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 02, 2010, 23:26:28 »
i nie jestem w tej opinii osamotniony.  :003:

Tak jak i JG300_Paulus nie jest osamotniony w opinii, że to całkiem dobry symulatorek. Ja też kupiłem, dokupiłem samoloty, które wyszły jako dodatkowe (no najnowszego jeszcze nie mam, ale to kwestia techniczna) i jakoś jestem z zabawy zadowolony. Moim zdaniem warto.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 03, 2010, 01:00:35 »
Wydaje mi się, że można by w tym temacie dawać informacje o możliwości nabycia RoF w niższej niż zazwyczaj cenie, a dyskusję na temat czy warto czy nie, przenieść do odpowiedniego wątku.

empeck

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: Stycznia 20, 2010, 20:12:12 »
http://riseofflight.com/en/store/additional

Kolejna promocja, przez kolejne 5 dni można zrobić upgrade dema do pełnej wersji za 15€.