Autor Wątek: Odp: Wings of Prey  (Przeczytany 1423 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

nosilence

• Gość
Odp: Wings of Prey
« dnia: Stycznia 10, 2010, 21:15:54 »
Witam, mam problem z gra Winga of Prey na PC, pobralem wersje ENG/RUS : wings.of.prey 5.95GB i po zgraniu plikow na dysk z obrazu mam 3 jezyki do wyboru : Polski , angielski oraz ruski ,ale jak wlaczam gre to jest DEMO a nie pelna wersja, po zkrackowaniu gdy włączam gre- gra jest FULL czyli pełna wersja gry lecz po rusku - zkrackowalem crackiem "Wings_of_Prey_v1.0.0.3_RU_NoDVD" z gamecopyworld , nie wiecie co trzeba zrobic zeby była po polsku albo angielsku - chodzi mi o napisy poniewaz nie moge przejsc 7 misji - po wyladowaniu na polu nie wiem co zrobic, bo nie rozumiem napisów? bardzo prosze o odpowiedz jesli wie ktos jak zrobic PL albo ENG napisy . Pozdrawiam serdecznie.

chincz

• Gość
Odp: Odp: Wings of Prey
« Odpowiedź #1 dnia: Stycznia 10, 2010, 21:56:06 »
Jak ja skrakowałem i doszedłem do tej misji, to po wylądowaniu szybko poleciałem w krzaki i z lekkim niepokojem nasłuchiwałem czy nie pojawia się dźwięczny odgłos silnika jakiejś ciężarówki hehehehe

Offline Mekki

• Global Moderator
  • Tępy Ch**:)
    • 13 WELT
« Odpowiedź #2 dnia: Stycznia 10, 2010, 21:59:19 »
Jakiś wysyp ostatnio mamy:). Może administracja powinna się zastanowić nad jakimś bannerkiem przy rejestracji typu "nie tolerujemy piractwa i góralskiej muzyki" czy coś w ten deseń.
A w jaki sposób Ty jesteś upośledzony?

Kanał youtube 13WELT

Offline Sundowner

• *
  • Chasing the sunset
« Odpowiedź #3 dnia: Stycznia 10, 2010, 22:44:18 »
Jest regulamin, wystarcza... kto nie przeczyta, ten ma problem.

mmaruda

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: Stycznia 10, 2010, 23:28:14 »
Nie dość, że gierek o lataniu mało, to jeszcze Jack Sparrow napiera, ehh. Ja się zastanawiam, czy nie zakupić przez ten yuPlay, ale nieco drogo, Polska wersja na bank taniej wyjdzie. Szkoda, że demo nie pozwala sejwować ustawień gały, bo to zniechęca do testów. Chyba trzeba będzie poczekać.